Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga stegar från Telesteps på nätet

Stabila stegar från Telesteps gör att du känner dig trygg

Stegarna från Telesteps har en kombination av en teleskopisk funktion samt säkra och hållbara plattformar. De har sedan lång tid tillbaka sett annorlunda på saker och därför lyckats så pass bra som de har gjort. Telesteps tillhandahåller teleskopstegar runt om i landet och kan med sin erfarenhet och noggrannhet leverera stabila och trygga stegar av mycket god kvalitét.

Teleskopstegarna är vältestade i sin tillverkning för att på ett tryggt och säkert sätt kunna hjälpa till på arbetsplatser i både privat och professionellt bruk. Något som Telesteps värdesätter främst är säkerheten. Du drar enkelt ut din teleskopstege till önskad längd och säkrar sedan fast stegen med de röda sprintarna som sitter under varje steg. Gummifötterna som finns under stegarna gör så att du står stadigt och optimerar friktionen mot underlaget. Stegarna klarar även av hela 150kg.

Stegarna monteras för hand och varje stege testats var för sig innan de levereras till dig. Nedan finner du stegar i flera olika utföranden och modeller!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 3495 kr 0 kr to 3495 kr

8 artiklar

Minskande ordning
per sida

8 artiklar

Minskande ordning
per sida