Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tylö

Det du behöver till bastun finns hos Tylö

Världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad är varumärket Tylö. Tylö erbjuder alltid ett brett utbud av bastutillbehör med en genomgående hög kvalitet. Tylö strävar efter att hålla den höga kvaliteten inom samtliga områden i produktionen, oavsett om det är produktutveckling, val av materialet, eller servicen.
 

Elektrikern Sven-Olof Janson, Tylö's grundare, utvecklade mindre och mer effektiva värmeelement genom motivation och uppfinningsrikedom. 1951 fick Janson utmaningen att bygga en billigare, men bättre bastu. Självklart antog han den, och idag säljs Tylö's produkter i över 90 länder och är världens ledande tillverkare inom bastu, dusch och ångbad. Varumärkets framgångs bygger på att alltid kunna erbjuda produkter av hög kvalité som främjar njutning, avkoppling och äkta badglädje. Men Tylö är fortfarande noggranna - med en egen fabrik i Sverige kan företaget säkerställa de kvalitetsprodukter som erbjuds.


Tylö vill tilltala både professionella och privata användare samtidigt som de utvecklar de bästa lösningarna för dusch, ångbad och bastu. Tylö's tillverkningsprocess är dessutom helt miljövänlig och fri från utsläpp. Samtliga restprodukter från metallbearbetningen återvinns och av virkesspillet gör man träbriketter. Att prioritera miljön är enligt Tylö's synsätt definitivt en fråga om kvalitet – inte minst vad gäller morgondagens livskvalitet. Du kan även alltid räkna med en lång hållbarhet och stark säkerhet oavsett om det gäller ett bastuaggregat, basturum, bastusten eller en manöverpanel.

Sortera utifrån
Aggregat
 1. Elektrisk (8)
 2. Vedeldad (3)
Pris
0 kr 134188 kr 0 kr to 134188 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5