Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp kompostkvarn & trädgårdsmaskiner från WOLF-Garten 

WOLF-Garten kombinerar innovation och kvalitet och är den beprövade partnern för all typ av trädgårdsarbete

Trädgårdsdrömmar börjar med en härlig grön gräsmatta. Hur vacker en trädgård än må vara är det gröna gräset ett måste för att få trädgården att se inbjudande ut. WOLF-Garten säkerställer dina trädgårdsdrömmar och gör de till verklighet. WOLF-Garten är ett kvalitetsmärke under MTD Products Corp. med huvudkontor i Saarbrücken-Bübingen, vid den Tysk-Franska gränsen.


WOLF-Garten var år 1953 det första företaget i Europa som erbjöd gräsklippare med roterande knivar. Fem år senare introducerades den första elektriska gräsklipparen i den europeiska marknaden vilket sedan kom att utveckla världens tystaste bensindrivna gräsklippare 1975. Under loppet av dessa år WOLF-Garten har funnits på marknaden har företaget utvecklat en tydlig profil i det "gröna" området vilket visas i WOLF's produktion och utveckling av gödning och gräsfrö tillsammans med ett utökat sortiment med gräsklippare. Detta visar även företagets styrka och mångfald. Idag känner vi igen WOLF-Garten med den gula vargen på den röda bakgrunden.


WOLF-Garten kombinerar innovation med erfarenhet för att förbättra existerande produkter och utveckla nya produkter. WOLF-Garten menar att innovation är en samverkan mellan hög kvalité, perfekt funktionalitet, spännande design, ergonomisk utformning och toppmoderna säkerhetsfunktioner.


Nedan finner du ett brett sortiment från det mesta du kan tänka dig för en snygg trädgård. Kompostkvarn, gräsklippare, snöslunga, lövblåsare, häcksax... och listan fortsätter. Ta dig en titt bland WOLF-Gartens imponerande produkter. WOLF-Garten tilltalar både nybörjare och proffs med sitt breda sortiment.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arnold (3)
 2. WOLF-Garten (132)
Driftkälla
 1. Batteri (8)
 2. Bensin (5)
 3. El (8)
Pris
0 kr 5975 kr 0 kr to 5975 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 132

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 132

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5