Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp golvplattor från Bergo

Bergo golv - Var som helst; En lösning

På 60-talet tröttnar Fritjof Bergquist, grundaren av Bergo, på att spela tennis på tråkiga grusbanor och asfalt. Lösningen blir Bergo golv. Bergo's golv sträcker sig dock mycket längre än bara på tennisbanor. Bergo är lösningen till tusentals olika problemgolv i lika många miljöer. Bergos golvanläggning finns idag i sportanläggningar men även i privata hem som i förrådsutrymmen, garage, altaner, uteplatser och balkonger. I offentliga miljöer finner du Bergo i bilhallar, industrier och tuffa miljöer så som fartygsdäck - från lyxkryssare till linjefärjor. Utanför entrén i Café Opera i Stockholm står Bergoplattan vilket visar att du säkerliken gått på Bergo´s golv tidigare, utan att ens ha vetat om det...

Grundmaterialet i Bergo's golv är den miljövänliga termoplasten; polypropen. Polypropen går att återvinna till 100%! Bergo golv är enkelt att lägga, eller att lägga om. Flytta plattorna eller arken från altanen till garaget, eller från lagret till butiken. Bara detta i sig är en typ av återvinning och miljötänk. Det krävs varken lim, spik eller skruv för at lägga Bergo golv. Genom att välja produkter från Bergo tar du del av en miljövision som hjälper att minska "bergen av avfall världen över" som Bergo själva säger. Jämfört med andra golv är livslängden på Bergo golv enorm. Bergo golv har exempelvis funnits på Silja Line i snart 25 år! En av de tuffaste miljöerna man kan tänka sig. Alla golv från Bergo tillverkas i egen produktion, i Anderstorp. Till och med förpackningen som golvet ligger i är tillverkat av återvinningsbart material. Bergo är certifierade enligt ISO 9001.


Under Återvinningsdagen 2015 fick Bergo golv erhålla Hedersomnämnande för sin utveckling och lansering av den så kallade ECO serien - multifunktionella golvplattor tillverkade i 100 % återvunnet material.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 8398 kr 0 kr to 8398 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 69

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 69

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5