Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig flagga online från Formenta

Köp flaggstång och flagga av kvalité från Formenta 

Nedan hittar du samtliga produkter ur vårt sortiment från Formenta. Formenta är sedan 40 år tillbaka en erkänd tillverkare av flaggstänger samt alla dess tillbehör, och har under lika lång tid givit svenska trädgårdar sitt klassiska utseende. Produktgruppen flaggstänger levererar vi idag inte bara i Sverige utan genom våra distributörer och agenter till flera länder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Mellanöstern och Asien. Genom denna produkt har vi fått förtroendet att vara leverantör vid evenemang som OS i Sydney 2000, friidrotts-VM i Edmonton 2001, Special Olympics World Summer Games i Dublin 2003, Commonwealth Games i Melbourne 2006, Asian Games i Doha, Qatar 2006 och OS i Vancouver 2010. Vi är även leverantör av flaggstänger till FN:s kontor i Wien och till Vita Huset i Washington.

Nedan finner du flaggstänger i många olika storlekar och utföranden. Vill du ha den klassiska flaggstången så kan vi rekommendera Flaggstång original som du hittar i 8 olika sorters längd.

En vanlig fråga som vi får gällande val av flaggstång är ”Hur lång ska min flaggstång vara?” Generellt gäller att antingen en tredjedel eller 3-4 meter av flaggstången ska vara längre än huset den är placerad intill. Nedan finner du även de reservdelar du kan tänkas sakna för att kunna hissa flaggan under våra mest viktiga dagar.

Den svenska flaggan finner du nedan bland annat som vimpel, båtflagga eller fasadflagga i olika storlekar.

För dig som har en båt och söker en ny flagga till denna finner du båtflaggor i diverse storlekar nedan. Saknar du något tillbehör till din flagga som du inte hittar nedan så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 15395 kr 0 kr to 15395 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 51

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 51

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4