Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp WC-modul från Geberit till ett lågt pris online

Geberit omfattar produktområdena sanitetssytem och rörledningssytem

Geberitkoncernen är marknadsledande i Europa på sanitetsteknik och globalt representerat. Ända från grundandet 1874 har företaget varit en föregångare på området, och ständigt satt nya trender med betydande systemlösningar.

Geberit har säljkontor i 41 länder. Säljaktiviteterna koncentreras till de stora europeiska marknaderna samt marknader med stora tillväxtmöjligheter huvudsakligen i Central- och Östeuropa, Frankrike, Storbritannien, de nordiska länderna, Nordamerika, Kina, Indien och Sydostasien. Geberit förser marknaderna i Asien och Nordamerika med produkter som specialutformats för behoven i regionen. Lokala kompetenscentra som ger service till de här marknaderna byggs upp i Shanghai och i Chicago. Företaget har 17 produktionsanläggningar i åtta olika länder. Huvudanläggningarna finns i Schweiz, Tyskland och Österrike.

Geberits produkter designas både för nya byggnader och för renovering och modernisering. Utbudet omfattar produktlinjerna Sanitary Systems (installationssystem, cisterner och mekanik, kranar och spolsystem, rördelar och avlopp, dusch-WC) och Piping Systems (avloppssystem för byggnader, försörjningssystem). Geberits varumärke är en garant för innovativa, hållbara och ekologiskt innovativa sanitetsprodukter med hög kvalitet för återförsäljare, installatörer och slutanvändare.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 47493 kr 0 kr to 47493 kr

13 artiklar

Minskande ordning
per sida

13 artiklar

Minskande ordning
per sida