Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Eldstad & grill till lågt pris från Landmann

Grilla precis som du vill med Landmann

Det hela startade med att Berndt Hockemeyer 1966 köper 30 000 grillar i Toronto för att sälja de på den tyska marknaden. Hans kollegor delade inte samma tro på den tyska marknadens potential och inte heller på tyskarnas grillkunskaper och Hockemeyer blev utskrattad på många håll. Under mässan för sport och trädgårsartiklar i Cologne samma höst, endast några månader efter Hockemeyer inhandlat grillarna, säljs de på nolltid.

Landmann grundas 1966 i Bremen och senare under 1993 grundas Landmann Skandinavia i Sverige. Man har med tiden breddat sortimentet så att du nu hittar grillar till både husvagnssemestern, campingen, trädgården och... Ja, var du än vill grilla! Landmann har idag det mest kompletta utbudet av grillar.

Nedan finner du alltifrån Gasol- och kolgrillar till mur- och klotgrillar. För dig som söker en eldkorg eller eldstad som kan värma dig under de kyliga dagarna du vill ägna åt utomhusarbete eller friluftsliv så kan vi rekommendera Eldkorgen från Landmann som finns i flera olika storlekar. Du kan välja fritt om du vill ha briketter, kol eller ved när du eldar.

Ska du campa så kan du vara säker på att vi även har de redskap som du kan tänkas vilja ha med dig både till campingområdet, eller fjällsemestern. Kika bara på Landmanns Vildmarksgrill GEOS 55 cm som är mycket lätthanterlig och smidig att ha med på utflykter av både enklare och mer avancerad karaktär. Här hittar du samtliga grillar från Landmann till mycket bra priser!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 10995 kr 0 kr to 10995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2