Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Stenexpo är ett grossistföretag inom soffbord & matgrupper. Företaget jobbar ständigt med produktutveckling och följer trender noggrant. De lanserar alltid nya produkter, för att det ska finnas något till alla sortimentet. Deras ambition är att leverera möbler som ger hemlängtan.

 

Stenexpo har funnits i 35 år och har sitt säte i Rydaholm som ligger i dom småländska skogarna. Där finns lager och kontor till en yta på 4000 kvm. Tillverkningen av produkterna sker i Asien och Europa, där företaget ofta är på plats där för att försäkra att miljö och kvalitetskrav uppföljs.

 

Läs mer om Stenexpo på www.stenexpo.com

 

 

Det kan vara svårt att hitta det perfekta soffbordet, men hos Stenexpo har du mycket att välja på. De har allt ifrån enkla och klassiska träbord till moderna och häftiga soffbord i glas. Missa inte heller de trendiga soffborden i marmor som kan ta vilket vardagsrum som helst till nya höjder!

 

 

Hos Stenexpo kan du hitta matbord i alla former och färger. De flesta borden tillverkas i trä, glas betong eller marmor och är utformade för att passa många olika utrymmen. Till många av borden finns även stolar som tillsammans kan skapa en vacker matgrupp.

 

Unikt sortiment från Stenexpo

Stenexpo har funnis i 35 år och har kontor och lager i Rydaholm. Detta gör att företaget kan leverera sitt sortiment snabbt. Stenexpo lanserar nya produkter ständigt och har som mål att ha ett sortiment med produkter som ska passa alla. Stenexpo har som målsättning att skapa möbler som ger dig hemlängtan.

Nedan finner du matbord och matgrupper till ditt kök eller matsal och soffbord till ditt vardagsrum. Unika möbler för en snygg inredning som ger karaktär, det hittar du här. Köp möbler från Stenexpo idag, så har du snart dina möbler hemma hos dig.

Artiklar 1 till 16 av totalt 112

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 112

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5