Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp värme och ventilation online billigt

Värme, ventilation och sanitet

Uppvärmning av våra hem är ett måste för oss i Sverige som har det kallt två tredjedelar av året då solen inte värmer upp våra hus. Det finns fler sätt att värma upp ett hus. Ett av de vanligaste, som idag finns i varje hem är element. Oftast finns det ett element, eller fler, i varje rum. Utan elementen skulle det bli väldigt svårt att överleva den kalla vintern. I vårt sortiment av element och radiatorer finner du klassiska element och portabla element från LVI och Thermopanel. De flesta element finns flertals olika mått, effekt och spänning. De flesta kommer helt kompletta, det enda du behöver göra är att hänga upp elementet och ansluta det. En annan värmekälla som blir allt mer populär är värmepumpen. Har du ett mycket litet energibehov kan enbart en elpanna vara en lösning, annars rekommenderar vi att du installerar elpannan tillsammans med en värmepump. Se vårt sortiment för Värmepumpar från välkända varumärken som CTC och Nibe.


I lägenheter finns det värme som värmer upp vatten utan att man som familj ska behöva tänka på extra kostnader som att köpa till vattenuppvärmning. Det är däremot inte lika enkelt för personer som bor i hus. Ofta behöver man en varmvattenberedare för att få varmvatten i hemmet. I vårt sortiment finner du små varmvattenberedare från 35 liter till stora beredare på 1000 liter från Metro Therm och Nibe. Beställer du en varmvattenberedare från oss får du dessutom lyxen att få vattenberedaren hemkörd ända till dörren istället för att behöva bära på den hela vägen från affären!

En så liten sak som golvvärme från Ebeco kan göra väldigt stor skillnad i exempelvis kök och badrum där man har klinkergolv. Klinkers och sten blir kallt väldigt lätt och under kalla vintermornar är det definitivt inte en fröjd att gå på dessa vackra golv. Värme börjar nerifrån. Fryser du om fötterna kommer du eventuellt bli kall i hela kroppen. Förhindra detta obehag med behaglig värme som lägger sig i en jämn yta över hela ditt golv. 

 

Ibland behöver luften reduceras på fukt. Ett typiskt exempel är badrum där det lätt kan bildas mögel och fuktskador. Då är det värt att investera i en luftavfuktare. Rädda ditt hem från fuktskador med något så enkelt som en luftavfuktare. Ibland är luften istället torr i vissa rum och man behöver då istället en luftfuktare. Luften du andas in är viktig och den behöver vara så behaglig som möjligt! En luftfuktare eller en avfuktare kan göra stor skillnad med luften i ett rum. Se kategorin Klimat/Luftavfuktare där du finner produkter från bland annat OBH Nordica och Wood's.


Från Jafo finner du avlopp och golvbrunnar och under kategorin Ventilation/Fläktar finner du bland annat de populära badrumsfläktarna från Pax (Passad) och Klimatfabriken (K7). Ladda upp din energi ordentligt när du kommer hem med hjälp av rätt värmesystem och fräsch luft med produkter från vår VVS-kategori.