Anslutningsdon

Anslutningsdon för praktiska ändamål

 

Allt i hemmet handlar inte om en stilen desgin utan mycket handlar om att göra det bekvämt och enkelt för sig själv. Att t.ex. kunna koppla av i sitt vardagsrum och inte behöva anstränga sig för att något så enkelt som att kunna ladda telefonen och ha en bordslampa tänd är viktigt för din lugn och ro. Alldeles för många gånger så finns det inte tillräckligt med vägguttag för att kunna sitta i soffan med datorn och telefonen och samtidigt ha en bordslampa tänd utan behöva lägga telefonen på laddning någon annanstans där det finns ett till vägguttag.

 

En investering skulle därför kunna vara att köpa ett anslutningsdon i form av ett grenuttag. Ett grenuttag hjälper dig att hålla dig uppkopplad på alla dina elektroniska tillhörigheter samtidigt. Hos oss finner du allt ifrån de klassiska 3-vägs grenuttagen till 8-vägs grenuttag i härliga färger. Eller om du så behöver en ny kabelvinda kan du lita på att Buildor.se har ett stort utbud av anslutningsdon för att just du ska hitta det som är bekvämast för dig och de som faller dig i smaken. 

Ett överspänningsskydd används för att skydda dina elektriska apparater från överspänning. Överspänningsskydd är väldigt viktigt då det handlar om säkerhet. Överspänning kan ske av olika orsaker såsom strömförsörjningsnätet, start eller stopp av elektriska motorer, säkringsfel, strömspikar som åskoväder och blixtnedslag. Det överspänningsskyddet gör är att den försöker häva eller kortsluta spänningar över det maximalt tillåtna spänningsvärdet. Överspänningsskyddet är som en billig försäkring då ett plötsligt åskoväder kan slå till i din PC eller Server och få dig att förlora viktigt data.

Är du i behov av en skarvsladd, eller även kallad förlängningssladd, finner du det under vår kategori Skarvsladd/Skarvkabel. En skarvsladd är en elkabel som skarvas på en annan vilket gör att det därmed förlänger den sammanlagda längden av kabeln - vilket även ger den dess namn förlängningskabel. 

En annan nödvändig kategori är vår kategori för Adaptrar. Det är alltid smart att ha en adapter när man åker iväg, vare sig det är på en företagsresa eller en nöjesresa med familj eller vänner. Idag läggs stor vikt på att kunna vara uppkopplad och vara tillgänglig. I många länder ser uttagen annorlunda ut vilket gör att det genast blir svårt för dig att ladda telefon, dator, läsplatta eller annan elektronik. En adapter ger dig ett otroligt mervärde, tar väldigt liten plats i din resväska och underlättar för dig.

Beroende om anslutningsdonet du behöver är till för att ha inne eller ute så finns det olika modeller och färger att välja bland, ett utbud till bra priser från Malmbergs, Skross, Brennenstuhl, Silverline och många många fler.

Sort By
Page
Produktbild
Pris från 629,00 kr
Produktbild
Pris från 849,00 kr
Produktbild
Malmbergs
779,00 kr
Produktbild
Malmbergs
3 895,00 kr
Produktbild
Malmbergs
7 699,00 kr
Produktbild
Malmbergs
5 295,00 kr
Produktbild
1 979,00 kr
Produktbild
Malmbergs
Pris från 279,00 kr
Produktbild
Malmbergs
1 669,00 kr
Produktbild
Malmbergs
Pris från 199,00 kr
Produktbild
Malmbergs
2 499,00 kr
Produktbild
Malmbergs
1 319,00 kr
Sort By
Page