Varmvattenberedare

Under vår kategori för varmvattenberedare har vi samlat vattenberedare i flera olika utföranden, storlekar och material så att just du ska kunna hitta rätt lösning för ditt hem. Oavsett om du bor i en stor villa eller behöver varmt vatten till fritidshuset så hittar du en passande lösning här. Vi har varmvattenberedare från kända varumärken såsom Metro Therm, Invest Living, Malmbergs och Nibe.

VARMVATTENBEREDARE FRÅN NIBE
För dig som bor i hus eller villa och letar efter en ny uppvärmning av ditt vatten så vill vi rekommendera dig att kika på vår Varmvattenberedare Compact 150 Rostfritt stål från Nibe som har en vattenvolym på 145 liter, en storsäljare och den ultimata varmvattenberedaren för villan. Compactserien finns i fyra olika storlekar; 100, 150, 200 och 300. De två mindre modellerna går utmärkt att installera under arbetsbänken i ditt kök. De två större modellerna passar bättre att installera exempelvis i tvättstugan i din villa. Den snygga och diskreta designen i stålplåt gör att varmvattenberedaren smälter in i hemmiljön och rörinstallation kan göras från golv, tak eller från sidan. Behöver du en mindre variant kan du även kika på en liten varmvattenberedare som heter Eminent 35 Emalj från Nibe, den rymmer 35 liter vatten och är en av Sveriges mest populära varmvattenberedare och är perfekt för fritidshuset.


Nibe har tillverkat varmvattenberedare i mer än 60 år och kontinuerligt förfinat tekniken för att åstadkomma högre verkningsgrad, bättre driftsäkerhet och bredare utbud av produkter för olika användningsområden. Det är ingen slump att fler än hälften av Sveriges hus har en varmvattenberedare från Nibe och att många av dem har hängt med i flera decennier. Nibe har varmvattenberedare som passar alla slags värmesystem och som kan ge dig allt mellan 5-1000 liter varmvatten att använda direkt.

VILKEN STORLEK SKA JAG VÄLJA?
Det kan vara svårt att välja storlek på varmvattenberedaren, men som riktmärke kan man tänka runt 200 liter i volym för normalvillan, men om ni gillar att bada badkar är det bra med 300 liter. I ett fritidshus räcker det oftast med 35-100 liter i volym. Faktorer som hur många ni är och vanor är sånt som påverkar vilken storlek du ska välja.


Du kan enkelt filtrera efter vilken volym du är ute efter i menyn till vänster. Välkommen och se dig omkring för att att hitta just den varmvattenberedaren som passar dig och ditt hushåll på bästa sätt. Självklart har vi en hemleverans hela vägen fram till dörren när du gör en beställning!


Varmvattenberedare 30l
Varmvattenberedare 55l
Varmvattenberedare 100l
Varmvattenberedare 200l
METRO THERM VARMVATTENBEREDARE
Men även Metro Therm har högkvalitativa varmvattenberedare. Bakom fabrikaten METRO och finner du marknadens bredaste program av varmvattenberedare. Här finns den lilla och energieffektiva beredaren till sommarstugan och den outtömliga för stora familjer med tonåringar. Bestämmer du dig för en varmvattenberedare från Metro Therm kan du välja mellan både rostfri och emaljerad beredare. Metro Therm har varmvattenberedare av erkänt hög kvalitet.


Som du ser har vi samlat marknadens starkaste varumärken för att endast förse dig med det bästa. Och för marknadens lägsta pris och leveranstid på 1-3 vardagar hoppas vi att du blir väldigt nöjd. Behöver du elpatroner, skyddsanot eller golvstativ till din varmvattenberedare finner du det under Tillbehör för din Vattenberedare.

Sort By
Page
Produktbild
Nemi
1 859,00 kr
Produktbild
Nemi
1 795,00 kr
Produktbild
Metro Therm
7 499,00 kr
Produktbild
Nemi
2 599,00 kr
Produktbild
Metro Therm
12 699,00 kr
Produktbild
Metro Therm
12 999,00 kr
Produktbild
Metro Therm
9 469,00 kr
Produktbild
Metro Therm
9 689,00 kr
Produktbild
Metro Therm
4 519,00 kr
Produktbild
Nemi
4 289,00 kr
Produktbild
Metro Therm
4 399,00 kr
Produktbild
Nemi
1 119,00 kr
Sort By
Page