Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp golvvärme billigt från Ebeco på nätet

Golvvärme är mysigt för fötterna

Är du sugen på golvvärme under ditt trägolv är det viktigt att du väljer rätt golv. Trä är ett levande material som expanderar eller drar ihop sig efter temperatur. För att få en så effektiv värme som möjligt bör du välja ett tunnt trägolv. Ett tjockt trägolv gör det svårt för värmen att ledas igenom materialet, till skillnad från klinkersten som leder värme mycket bättre. Ju tjockare trägolv du väljer, desto högre temperatur krävs för att du ska känna av värmen.

Används din golvvärme på rätt sätt! När installation av golvvärme sker, se till att det inte blir tomt på vissa delar så att det sedan råder temperaturskillnad mellan olika delar på golvet. Golvet ska bli jämnt uppvärmt. Du bör inte slå på och av värmen hur som helst, utan använd golvvärmen med stor omsorg. Tänk på att värmen alltid ska vara så jämn som möjligt och aldrig varmare än 27 grader.

Ska du ha vattenburen golvvärme kan du i princip göra detta själv. Men en fackman är att rekommendera. När det kommer till elektrisk golvvärme får du i praktiken inte göra något själv. Förutom att köpa in golvvärmesystemet själv. Arbetet ska sedan utföras av en elektriker. När du lägger trägolvet bör golvvärmen vara påslagen.

Ska du renovera eller göra en tillbyggnad är elektrisk golvvärme ett bra alternativ men när det kommer till större ytor, eller till och med hela ditt hus, kan vattenburen golvvärme vara mer lämplig. Det tar i regel många år innan ett vattenburet golvvärmesystem börjar bli lönsamt. Med ett vattenburet golvvärmesystem blir du utan värme under årets varma perioder (då värmen i huset är avstängt). Därför kan det exempelvis vara bättre med elektrisk golvvärme i badrummet där man önskar varmt golv året runt.

I denna kategori hittar du golvvärme från Ebeco. Ebeco har varit tillverkare av golvvärme sedan många år tillbaka och kan sin sak. Vill du slippa den där isande känslan på fötterna som kan komma tidiga morgnar när du kliver ur sängen, och istället sätta ner fötterna på ett varm och härligt golv, så har du kommit rätt. Här hittar du lättinstallerad golvvärme som kan värma upp ditt hem i detta kyliga land.

Golvvärmen från Ebeco är till för både parkett, trä- och laminatgolv. Här har vi vad som kan komma att hålla dig varm om fötterna hela vintern. Ebeco golvvärme finns i flera olika storlekar (m²) och du väljer enkelt utförande i en rullista när du gör din beställning. Undvik att frysa om fötterna en säsong till och unna dig lite värme! Om du undrar något angående golvvärme så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Ebeco (9)
  2. Flooré (12)
  3. Malmbergs (4)
Värmetyp
  1. Golvvärme El (7)
  2. Golvvärme Vattenburen (3)
  3. Tillbehör (15)
Pris
0 kr 7620 kr 0 kr to 7620 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2