Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Woods luftavfuktare

Luftfuktighet är lätt fixat med rätt produkter. Med hjälp av oss på Buildor och våra låga priser på Woods avfuktare kan du hantera fukten i ditt hus på ett snabbt och effektivt sätt.

Fräsch luft med Woods luftavfuktare

Har du en källare eller annat utrymme som kan vara i behov av fräschare luft? Med hjälp av Woods avfuktare kan du ta kontrollen över fukten i ditt hem och bli av med flera liter vatten om dagen. Investera i en Woods avfuktare MRD 9 eller ta en närmare titt på kraftfulla och effektiva avfuktare som med några enkla steg sänker luftfuktigheten.

Lita på Woods

Med låg energiförbrukning och hög effektivitet är det inte konstigt att Woods är ett givet val för den seriösa hemmafixaren. Har du exempelvis en bostad med krypgrund kan du kontrollera fuktigheten utan att behöva lägga ut några stora pengar. Med en Woods avfuktare kan du helt enkelt ligga ett steg i framkant och slappna av med vetskapen att den biten är omhändertagen.

Investera med hjälp av Buildor

Om du är ute efter kvalitet och snabba leveranser är Buildor ditt bästa alternativ. Vi är Woods återförsäljare i Sverige och har i många år levererat byggvaror och verktyg till projekt över hela landet. Håller du på att renovera eller bygga nytt? Låt oss hjälpa till - vi erbjuder både prisgaranti och fri frakt.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Arctus Nordic (6)
  2. Beurer (3)
  3. Eeese (2)
  4. Hace (2)
  5. Malmbergs (3)
  6. Meaco (2)
  7. Metro Therm (1)
  8. Philips (1)
  9. Princess (2)
  10. Wood's (14)
Pris
0 kr 52500 kr 0 kr to 52500 kr

14 artiklar

Minskande ordning
per sida

14 artiklar

Minskande ordning
per sida