Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

LUFTRENARE

En effektiv luftrenare skapar en hälsosam och ren inomhusluft. Pollen och dammpartiklar binds samman av luftrenaren som dessutom tar bort lukt. Detta är en enorm fördel för bland annat astmatiker och allergiker då de kan andas bättre. Men även för dig som bor i en större stad med mer utsläpp av exempelvis avgaser. Egentligen spelar det inte någon roll vart du bor, och om du är allergiker eller inte, alla gynnas av ren och frisk luft. Dålig luft kan orsaka trötthet, koncentrationssvårigheter, huvudvärk och andra hälsoproblem.

Luftrenare tar bort damm

Luftrenare, även kallad luftrengörare, avlägsnar luftburna partiklar och lukt genom att driva luften i rummet genom ett filtersystem. En luftrenare tar bort föroreningar i luften inomhus. Luften i rummet dras in och passerar olika filter där den renas från olika partiklar. Det finns många olika slags luftrenare på marknaden. Vad som passar dig bäst beror helt på vad du är ute efter. En luftrenare renar luften från pollen, bakterier, starka dofter, mögelsporer, damm och andra skadliga ämnen. Se till att läsa igenom vad de olika luftrenarna och filtren renar, och hur effektiva de är.

Få bort pollen med hjälp av en luftrenare

Om du lider av allergi är en luftrenare ett bra hjälpmedel. Se exempelvis Philips Luftrenare Series1000i Kompakt som rengör luften upp till hela 99,97 % från allergener, gaser och lukt. Den har tre olika automatiska lägen, men även fyra manuella lägen. Nattläget minskar belysningen och fläkthastigheten, vilket är perfekt för exempelvis sovrummet. Hos Buildor.se hittar du billiga luftrenare från Coway, Eeese och Philips.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Airmove (1)
  2. Beurer (7)
  3. Coway (9)
  4. Eeese (4)
  5. Philips (1)
  6. Tristar (1)
Pris
0 kr 6995 kr 0 kr to 6995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 23

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 23

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2