Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga luftrenare från Bionaire & OBH Norica

Hälsosam luft med hjälp av en luftrenare

En effektiv luftrenare skapar en hälsosam och ren inomhusluft. Pollen och dammpartiklar bindes samman av luftrenaren som dessutom eliminerar lukter. Detta är en enorm fördel för bland annat astmatiker och allergiker då de kan andas bättre. Men även för dig som bor i en större stad med mer utsläpp av exempelvis avgaser. Egentligen spelar det inte någon roll vart du bor, och om du är allergiker eller inte, alla gynnas av ren och frisk luft. Dålig luft kan orsaka trötthet, koncentrationssvårigheter, huvudvärk och andra hälsoproblem. 

Luftrenare, även kallad luftrengörare, avlägsnar luftburna partiklar och lukter från miljön genom att driva luften i rummet genom ett filtersystem. En luftrenare tar bort föroreningar i luften inomhus. Luften i rummet dras in och passerar olika filter där den renas från olika partiklar. Det finns många olika slags luftrenare på marknaden. Vad som passar dig bäst beror helt på vad du vill rensa luften på. Pollen, virus, starka dofter, mögel, damm, eller giftiga gaser? Se till att läsa igenom vad de olika luftrenarna och filtren renar.

Se exempelvis Luftrenare 6150 från OBH Nordica som rengör luften upp till hela 99,97 % från virus, kvalster, pollen, rök och lukter. Luftrenare 6150 har fem olika hastigheter, låg ljudnivå och timerfunktion. Den låga ljudnivån och timerfunktionen där du bestämmer när maskinen ska vara aktiv passar den perfekt för exempelvis sovrummet för en god nattssömn.

Bionaire är en ännu en känd tillverkare som pryder vårt sortiment med kvalitativa luftrenare. Luftrenarna fungerar så att luften drivs in i luftrenaren med hjälp av en fläkt. I vissa modeller passerar luften först ett tvättbart förfilter. Detta filter fångar upp större luftburna partiklarna. Luftrenare från Bionare har sedan en HEPA-filter som fångar upp luftburna partiklar ned till 0,3 mikron.  Detta ger upp till 99,7% partikelfiltrering. Den rena filtrerade luften blåses sedan tillbaka ut i rummet, tyst utan att störa omgivningen. När du väljer luftrenare är det viktigt att du väljer en lämplig modell för rummets specifika storlek och det bästa filter för den typ av partiklar du vill avlägsna. Identifiera problemet du vill åtgärda vilket kan vara allergier, damm, pollen osv. Bestäm var du ska placera luftrenaren (om du exempelvis ska ha den i sovrummet är ett av de viktigaste egenskaperna att luftrenaren ska vara tyst i drift). Kika gärna på Bionaire Tornluftrenare BAP1700 med ett permanent filter som aldrig behöver bytas ut, luftkvalitetssensor som justerar filtreringshastighet baserat på luftkvalitet och programerbar timer!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Airmove (1)
  2. Coway (7)
  3. Eeese (4)
  4. Philips (1)
Pris
0 kr 5569 kr 0 kr to 5569 kr

13 artiklar

Minskande ordning
per sida

13 artiklar

Minskande ordning
per sida