Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig luftvärmepump, värmepump & bergvärme online

Värm upp ditt hem med hjälp av exempelvis en värmepump, luftvärmepump eller bergvärme

Vilken slags värmepump som passar bäst för dig och ditt hus avgör vad du har för energibehov samt vilket värmesystem som redan finns och hur din tomt är utformad.

Det finns olika typer av värmepumpar på marknaden. Berg-, jord- och sjövärmepumpar bygger på solens värme som lagras i grundvatten som befinner sig endast några meter under markytan. En vätska som pumpas runt i ett rör som omges av grundvattnet värmer upp vätskan några grader. Den lilla temperaturskillnaden som skapas kan man sedan använda för att värma vatten genom en värmeväxlare. En bergvärmepump från exempelvis NIBE kan minska dina energikostnader med 80%. Den förnybara och miljövänliga energikällan som dessutom är gratis, minimerar koldioxid utsläppen. Bergvärmepumpen ger dig försörjning av varmvatten och värme, samtidigt som den kan tillför se dig med kyla under varmare dagar.

En annan typ av värmepump är frånluftsvärmepump vilket är den mest vanliga värmepumpen i hus byggda 1980 eller senare. En frånluftsvärmepump är en enkel, och bland de mest lönsammaste lösningarna, för uppvärmning och varmvatten. En frånluftsvärmepump "återanvänder" energin från den varma inomhusluften innan varmluften lämnar huset via ventilationssystemet. Frånluftsvärmepump fungerar endast i hus med vattenburet värmesystem och mekanisk frånluftsventilation.

Luft/vattenvärmepump använder sig av utomhusluften genom att den suger in utomhusluften. En kompressor komprimerar ett köldmedium och höjer därmed dess temperatur. Kondensorn avger sedan värmen till vattnet som leds ut till dina radiatorer och tappvatten. En luft/vattenvärmepump har låg investeringskostnad och väldigt enkel installation. Den ovanligt höga verkningsgraden gör att en investering av en luft/vattenvärmepump återbetalar sig snabbt och ger dig en trygg försörjning av värme och varmvatten, anpassad till vårt Nordiska klimat.

Luft-luftvärmepumparna har blivit väldigt populära bland villaägare. Detta på grund av att den låga inköpskostnaden, den enkla installationen och att den sänker elkostnaderna. Luft-luftvärmepumpen nyttjar energin som finns i utomhusluften och för in den genom ett fläktsystem in till huset. Denna omvandlas sedan till värme. Man kan säga att värmepumpen tar värmen från en viss luft för att ge den till en annan. Det behövs varken skorsten eller något vattenburet system för att ha en luft-luftvärmepump.

Nedan har vi samlat samtliga av våra värmepumpar/värmepannor och fläktar som bland annat kan värma upp ditt hus, garage och andra utomhusmiljöer för dig från stora varumärken som Nibe och Bosh. När du beställer en värmepump så levereras den hela vägen hem till din dörr utan extra kostnad, så du slipper omständliga frakter från butik. Om du väljer en elpanna rekommenderar vi att du även installerar en värmepump, för att få en lösning som inte bara är bekväm och ekonomisk utan också miljövänlig. Enbart en elpanna kan vara en lösning om du har ett mycket litet energibehov och vill ha ett system med en liten initial investering och som kräver minimalt underhåll. Vi har allt för en varm hemmamiljö som exempelvis värmepump, luftvärmepump, markvärmepump, bergvärme och mycket mer.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Airpatrol (7)
 2. CTC (16)
 3. Cooper & Hunter (4)
 4. Eden Wood (2)
 5. Invest Living (28)
 6. Metro Therm (2)
 7. Mundoclima (1)
 8. NIBE (92)
 9. Palmako (1)
 10. Plus (2)
 11. Superroof (2)
Värmetyp
 1. Ackumulatortank (3)
 2. Bergvärme (10)
 3. Elvärme (5)
 4. Frånluft (4)
 5. Luft-luft (10)
 6. Luft-vatten (5)
 7. Tillbehör (21)
Pris
0 kr 106985 kr 0 kr to 106985 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 157

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 157

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5