Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp vedpannor, pelletspannor & kombinationspannor

Vedpannor, pelletspannor och kombinationspannor för ditt hem

Väljer du en vedpanna får du en vedeldning som både är av det billigaste alternativet samt det mest miljövänliga för uppvärmingen av ditt hus. Man räknar med att en normalvilla klarar ett årsvärmebehov med 20 kubikmeter ved. Priset på en kubik ligger på ungefär 250-400 kr vilket ger dig en totalkostnad på cirka 7000-9000 kr. Har du tidigare haft uppvärmning med hjälp av el eller olja vet du att kostnaden för detta ligger på många tusenlappar mer. Har du dessutom tillgång till ved blir vedeldningen förstår ännu billigare.

Pelletspannan är också ett bra alternativ för uppvärmning av hus då även pelletspannan ger miljövänlig värme till lågt pris. Kostnaden per kilovatttimme för pelletsvärme är ca 0,60 kronor vilket är hälften så mycket som kostnaden för både el och olja. Investerar du i en pelletspanna kommer den snabbt att betala sig igen.

En kombinationspanna är däremot konstruerad för att du ska kunna elda flera olika bränslen med hög effektivitet. Välj det alternativ som passar dig bäst med hjälp av kombinationspannan - vare sig det är vet, pellets eller andra bränslen så som el, olja eller bioolja.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. CTC (4)
  2. Metro Therm (22)
  3. NIBE (10)
Pris
0 kr 46899 kr 0 kr to 46899 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3