Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

VEDPANNA

En vedpanna är ett sätt att få en god uppvärmningskomfort i huset. Har du tillgång till mycket ved är en vedpanna ett effektivt sätt att få upp värmen. Det finns även effektiva pelletspannor som jobbar stenhårt för att få värme i huset. Spara både pengar och energi med en pelletspanna eller vedpanna.

Vedpanna med hög verkningsgrad

För att få ut så mycket energi som möjligt ur veden, är det viktigt att välja en vedpanna med hög verkningsgrad. En god värmeöverföring ger en hög pannverkningsgrad. CTC Vedpanna V40 Lambda, har en verkningsgrad på upp till 92%, och har dessutom nya innovativa lösningar. Den keramiska brännkammaren med extra turbulens ger extremt låga emissioner. Eldstaden rymmer 138 liter ved, och sotar gör du enkelt med en spak. Du tömmer enkelt den minimala askan ur den integrerade asklådan.

Pelletspanna är den nya generationens värmepanna

Att använda en pelletspanna som uppvärmning är ett effektivt och miljövänligt alternativ. Pellets är ett förnybart biobränsle, och som råvara används trä (t.ex. sågspån och kutterspån). Vid förädling av trävirket pressas träet till pelletscylindrar, som utgör kompakt och värmemässigt effektiv energi. Metro Therm Pelletspanna Pe-miljö, är den nya generationens värmepanna, som har konstruerats speciellt för pellets. Pannan har ett stående konvektionssystem, vilket garanterar en hög verkningsgrad. Askan som uppstår vid förbränning av biobränslen hålls effektivt borta från eldytorna. Pelletspannan har även ett stort askutrymme som förlänger asktömningsintervallet. Det går enkelt att sota pannan via stora luckor som finns på framsidan av pannan och ovanpå pannan. Tack vare pannans stora vattenvolym och den effektiva kamkopparslingan rymmer pannan rikligt med varmt bruksvatten.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. CTC (3)
  2. Metro Therm (6)
  3. NIBE (1)
Pris
0 kr 46899 kr 0 kr to 46899 kr

10 artiklar

Minskande ordning
per sida

10 artiklar

Minskande ordning
per sida