Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BADRUMSVENTILATION

Hjälp ditt hem att andas med hjälp av rätt ventilation. Du behöver ju andas för att må bra, eller hur? Skillnaden är att du andas av ren reflex och inte tänker på det. Ditt hus behöver däremot lite hjälp på traven. Hjälp din bostad att få en bra badrumsventilation.

Badrumsfläktar i olika modeller

I kategorin nedan finner du ventilation och fläktar samt tillbehören till dessa. Här hittar du bland annat vår bästsäljande badrumsfläkt Fresh Intellivent som finns i färgerna svart och vit. Du kan även välja till ytterligare färger i form av olika frontkåpor som finns i flera olika val. Därför är Freshfläkten extremt lättmatchad och enkel att passa in i diverse miljöer och inredningar. Det spelar inte så stor roll vad du har för stil eller inredning där din fläkt eller ventilation ska sitta. Fresh produkter är stilrena och går in i alla hem utan att göra någon större förändring i hemmets inredning. Behåll din personliga touch på hemmet samtidigt som du gör det friskt och fräscht. Här finner du även många olika tillbehör som kan tänkas behövas till ditt ventilationssystem.

Från Pax finner du ventilation som verkligen får din bostad att andas. Genom att montera fläktar och ventiler från Pax säkerställer du en luftomsättning i din bostad. Förhindra fuktskador och förbättra framförallt din hälsa och ditt välbefinnande för dig och din familj. Du kan ofta enkelt montera Pax ventiler och fläktar i anslutning till befintliga ventilationskanaler, vilket i sin tur leder till låg installationskostnad. En liten investering som gör stor nytta!

Klimatfabrikens har ett stort sortiment om du är ute efter en prisvärd badrumsfläkt som håller hög kvalité. Deras K7 modell fungerar som sju fläktar i en! En snabb, effektiv och väldigt lättanvänd fläkt.

Kom ihåg effektiv fläkt i badrummet

Faktum är att vi idag renoverar och bygger med olika konstgjorda material för att täta våra hus och isolera dem för att spara energi och värme, vilket i slutändan gör att vi helt enkelt stänger inne den fukt som skapas inne i bostaden. Den största anledningarna till att det sker fuktskador är just på grund av dålig ventilation. Det är otroligt viktigt att vi ser över våra ventilationssystem – håller ventilationen ren och installerar fläktar där det behövs för att bespara oss smärtan av genomgripande renoveringar. Med rätt badrumsventilation kan du enkelt hjälpa till att undvika mögelskador och samtidigt bibehålla en ren och

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arctus Nordic (3)
 2. Champion (4)
 3. Coway (1)
 4. Emerio (19)
 5. Fresh (15)
 6. Habo (23)
 7. Invest Living (3)
 8. Metro Therm (9)
 9. Olimpia Splendid (6)
 10. Pax (53)
 11. Princess (5)
 12. TS INSPEKTIONSLUCKOR (4)
 13. Texa Design (24)
 14. Tristar (21)
 15. Tvins (1)
 16. Wood's (2)
Pris
0 kr 58750 kr 0 kr to 58750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 192

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 192

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5