Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

FLÄKTAR

I vår kategori för fläktar hittar du våra populära fläktar från Pax, Fresh, Klimatfabriken med flera. För att kunna sova gott behöver ditt sovrum vara svalt, och med en golvfläkt, takfläkt eller luftkylare får du en behaglig temperatur en varm sommarnatt. I badrummet är det också viktigt att få bort ånga efter en het dusch, en effektiv badrumsfläkt gör jobbet. I den här kategorin har vi samlat olika typer av fläktar som ger en behaglig innetemperatur.

En portabel luftkylare

En luftkylare kan sänka inomhustemperaturen med några grader och ger bäst effekt om den får luft från ett öppet fönster. En luftkylare använder sig av vanligt vatten för att kyla ner luften, och med den inbyggda fläkten fångas molekyler av vatten från vattentanken och mixas med luften inomhus. Väldigt skönt under varma sommardagar. Den är inte lika effektiv som en luftkonditionering, men fördelen är att du kan förflytta den från rum till rum.

Takfläkt, golvfläkt och bordsfläkt

En takfläkt kräver fast installation och ger behaglig svalka i sovrummet där de flesta väljer att montera en takfläkt. Självklart kan du välja olika hastigheter och den är tystgående. En golvfläkt eller bordsfläkt kan du placera var du vill, och på de flesta modeller kan du vinkla för att rikta luftströmmen i ett specifikt läge.

Badrumsfläkt som matchar ditt badrum

Vår badrumsfläkt från Fresh Intellivent har blivit en bästsäljare inte bara på grund av alla dess funktioner som gör den lättinstallerad och enkel att manövrera, utan även dess funktionalitet och hållbarhet – och inte minst för det konkurrenskraftiga priset. Intellientfläkten finns i färgerna svart och vit samt frontkåpor som tillval i diverse färger så att du ska kunna matcha den på ett enkelt sätt i just ditt badrum.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arctus Nordic (1)
 2. Champion (4)
 3. Coway (1)
 4. Emerio (19)
 5. Fresh (3)
 6. Invest Living (3)
 7. Metro Therm (9)
 8. Olimpia Splendid (6)
 9. Pax (13)
 10. Princess (5)
 11. Texa Design (11)
 12. Tristar (21)
 13. Tvins (1)
 14. Wood's (2)
Pris
0 kr 58750 kr 0 kr to 58750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 98

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 98

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5