Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp jacuzzi, massagebadkar & bubbelbadkar online 

Bubbelbadkar, jacuzzi eller massagebadkar är perfekt för avkoppling

Billiga bubbelbadkar med hemleverans kan ni beställa hos oss på Buildor.se. Vi har bubbelbadkar och massagebadkar från våra kända tillverkare Ifö, Swebad och Svenska Badrumsinredningar.

Hos Buildor.se kommer ni finna ett stort utbud av olika massagebadkar och bubbelbadkar. Med tanke på hur olika varje badrum är utformat har vi därför olika funktioner och storlekar att välja emellan. Detta för att just du ska hitta ett bubbelbadkar som passar ditt hem och uppfyller dina behov. Det finns inget härligare än att komma hem efter en arbetsdag full av stress och läggga sig i ett hett bubblande bad. Det kommer få dig att släppa arbetets alla måsten och du kommer kunna koppla av en stund och njuta av nuet. Så passa på och skaffa dig ett eget litet hemmaspa. 

 

Passar bubbelbadkar alla utrymmen, stora som små?

Ifall du har ett badkar i ditt badrum och det får plats så kommer du finna ett bubbelbadkar som du kan ersätta denna yta med. I produkttexterna på våra bubbelbadkar så står det hur stora de är i bredd och längd och sedan är det bara att mäta ifall detta får plats i ditt badrum.

 

Vad är skillnaden mellan ett bubbelbadkar och badkar?

Ett vanligt badkar har inga extra funktioner som massage genom luft eller cirkulerande vatten. Det finns två olika typer av system i bubbelbadkar. Det ena är genom vattenmassage och det fungerar att cirkulerande vatten masserar din kropp med roternade munstycke. Det andra är luftmassage, det sker genom att man får luft från en kompressor. Luften sprids sedan genom små munstycken som skänker härliga bubblor som masserar din kropp i det heta vattnet.

 

Är det bra för hälsan att bada bubbelbadkar?

Det är bevisat att de som är stressade och har ett tufft jobb eller kanske mycket stress i livet, upplever att deras stressnivå minskas rejält och att bada bubbelbadkar skänker dem ett lugn som gör de mer effektiva i deras annars stressade tillvaro.

 

Hur mycket kostar ett massagebadkar?

Vi har olika priser på alla våra massage och bubbelbadkar. Priset varierar mellan allt från under 10 000 till över 50 000 kr.

 

Behöver man anlita en hantverkare för att installera sitt massagebadkar?

Svaret på denna fråga är ja. För att alla garantier ska gälla är det viktigt att anlita en behörig elektriker. När du ska genomföra en fast installation i våtutrymmen måste du ha hjälp och detta av en med behörighet för att alla garantier ska gälla och att installationer blir rätt utförd.

 

Medföljer blandare vid köp av bubbelbadkar?

Vid vissa köp medföljer badkarsblandare och i andra fall ej. För att vara säker på vad som ingår i ditt bubbelbadkar så ska du kolla vad som står i produkttexten.