TVÄTTBÄNKAR & ALLBÄNKAR

I vår kategori för tvättbänkar och allbänkar har vi samlat bänkar som kan hjälpa dig i form av paketlösningar. Tvättbänkarna är avsedda att fungera både i ditt eget hem samt i en allmän tvättstuga. Du får både en tvättlåda samt gott om förvaring – något man oftast inte kan få för mycket utav i badrummet/tvättstugan. Vi har ett brett sortiment med olika tvättbänkar och allbänkar som passar både i större och mindre utrymmen.

 

TVÄTTBÄNK I TVÄTTSTUGA
Tvättbänkar ska tåla många års dagligt bruk i tvättstugan. Eftersom tvättbänken är i en fuktig miljö, behöver material och ytbehandlingen vara av hög kvalité. Då tvättbänken är då framträdande i våtrummen/tvättrummet är det även viktigt att den ser bra ut och matchar resterande inredning. Är du i behov av en stor tvättbänk med mycket förvaring har vi självklart detta, men vi har även små och smala tvättbänkar som inte alls tar mycket plats. Om du inte behöver lika mycket förvaringsutrymme och vill spara på plats kan du köpa halvt inklädda tvättbänkar som har plats för tvättmaskinen under sig.

 

ALLBÄNKAR I MED MYCKET FÖRVARING

För dig som har barn är NB 1000 L från Nimo ett väldigt bra alternativ. Tvättbänken har en stor heltäckt bänk med stor avställningsyta, dubbla förvaringsfack i dörrarna, tre stora trådbackar och självklart en rejäl tvättlåda. Tvättmedelsutrymmet är låsbart vilket är perfekt för familjer med små barn. Är du ute efter en större tvättbänk kan du istället kika på NB 1200 L. Här är tvätthon placerad i mitten och du får då dubbla avställningsytor. Under tvätthon finner du sex trådbackar och dubbla förvaringsfack i dörrarna som förövrigt har inbyggda dörrdämpare. Även denna tvättbänk har ett låsbart tvättmedelsutrymme. Det enda som skiljer sig från NB 1000 L är att den är större, ger dig två avställningsytor och mer förvaring.

 

ROSTFRI TVÄTTBÄNK
Om du är ute efter en rostfri tvättbänk, kan vi tipsa om Nordic Tech tvättbänk, som har dörrar för att dölja förvaringen som består av tre trådkorgar. Levereras med avloppssats med tvättmaskinsanslutning. Den leveraras omonterad och är vändbar så du kan passa in den så den passar dina behov.

Sort By
Page
Tvättbänk 10 Nordic-Tech
Nordic-Tech
Pris från 4 395,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 8 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 7 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 9 495,00 kr
296553
Contura
595,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 7 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 9 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 10 495,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 3 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 6 995,00 kr
Produktbild
Contura Steel
Pris från 3 195,00 kr
Produktbild
Nimoverken
3 199,20 kr
Sort By
Page