Köp badrumsspegel från Ifö & Svedbergs

En badrumsspegel kan även reflektera en bra inredning - Vi har vackra speglar från Ifö och Svedbergs

Att ha en badrumsspegel i badrummet behöver inte enbart vara ett nödvändigt måste, utan kan även vara ett lyft för badrummet i sig, rent detaljmässigt och stilmässigt. Badrumspelgeln kan ge ett badrum ett elegant och välkomnade intryck. Vi har ett brett utbud av olika sorters badrumsspeglar i olika form och utförande så att du ska kunna hitta den som passar just ditt badrum och dig.

Vare sig du trivs i klassiska eller moderna badrumsspeglar så har vi ett brett utbud på alla olika former och stilar från kända varumärken som Svedbergs, Ifö, Svenska badrumsinredning, Astro och Habo.

Har du en lite maffigare inredning vill vi tipsa dig att kika in på Svedbergs spegelserie Indigo. Spegelserien Indigo består av både över- och underbelysning i halogen vilket är både praktiskt och väldigt snyggt. Överbelysningen liknar små lampor som hänger ner över spegeln medan underbelysningen liknar spotlights som lyser upp väggen och det som finns under spegeln. Har du ett badrum i en mer lantlig eller Shabby chic inredning så bör du se över spegelserien Svea från Svedbergs. Svea spegeln består av en enkel helkroppsspegel med en vacker ram, i antingen vit eller svart, som gör spegeln unik och till en stark inredningsdetalj. Svedbergs har även praktiska spegelhyllor i trä med belysning i vitt och ek. Från Svedbergs finner du speglar i en lättmatchad men snygg design till ett förmånligt pris. Ett annat varumärke värt att kika på är Ifö. Ifö har allt från enkla badrumsspeglar till speglar med belysning och ram. 

Från Astro finner du vackra och eleganta speglar med belysning som passar till alla badrum. Från stora speglar som Astro Spegel Med Belysning Imola 900 som är otroligt läcker och smyckar ditt badrum på ett elegant och enkelt sätt till sminkspeglar som Astro Sminkspegel Med Belysning Niro som underlättar vardagssysslor och tar väldigt lite plats. En horisontal, liggande, spegel är lite ovanligare och lämnar ett helt annat intryck och känsla än en vertikal spegel. Astro Spegel Med Belysning Fuji Wide 950 är en liggande spegel som nästan liknar en vacker tavla, men där du och din badrumsinredning är motivet. Astro leverar kvalité och, som du själv ser, väldigt god design. Du kommer inte att bli besviken med en spegel från Astro.

Spegelskåp är inte en dålig idé för att kombinera spegeln med ett förvaringsutrymme. Är du intresserad av ett spegelskåp rekommenderar vi att du istället kikar in på vår kategori Väggskåp & Spegelskåp.

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Badrumsblandare (4)
 2. Badrumsinredning (76)
Underkategorier
 1. Badrumsspeglar (75)
 2. Möbelpaket (3)
 3. Tvättställsskåp (3)
 4. Väggskåp & Spegelskåp (2)
Varumärke
 1. Buildor (1)
 2. Damixa (1)
 3. Demerx (3)
 4. Ebeco (1)
 5. Gustavsberg (4)
 6. Habo (1)
 7. IDO (5)
 8. Ifö (13)
 9. Kleine Wolke (8)
 10. Macro (8)
 11. Opal (2)
 12. Svedbergs (26)
 13. Svenska Badrumsinredningar (3)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (11)
 2. 10-14 vardagar (49)
 3. 2-3 veckor (8)
 4. 2-4 vardagar (1)
 5. 2-4 veckor (1)
 6. 2-5 vardagar (4)
 7. 3-5 vardagar (15)
 8. 5-10 vardagar (4)
Pris
0 kr 15370 kr 0 kr to 15370 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 76

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 76

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5