Inomhusbelysning

Med risk för att damma av en dålig ordvits är det ändå ett faktum att väl utvald belysning och stilfulla lampor lyser upp tillvaron något enormt. Det är inte ofta man tänker på den skillnad som en extra lampa eller två kan göra för hemmets interiör. Du kan investera i en vacker taklampa för att ge ditt vardagsrum eller kök ett omedelbart lyft, eller så kan du placera en stilren golvlampa i det där hörnet som alltid känts lite tomt och mörkt. Oavsett om du är ute efter en taklampa eller en golvlampa kan vi på Buildor.se erbjuda ett brett sortiment till förmånliga priser!

 

BILLIG INOMHUSBELYSNING AV HÖG KVALITET
Det finns massor av olika ljuslösningar för dig som vill ge ditt hem ett lyft. Spotlights har med tiden blivit ett vanligt inslag i svenska hem, och oftast väljer man sätta upp dessa lampor i köket, i hallen och i taket. Samtidigt har det blivit allt vanligare med spotlights i golvet och även i köksluckor samt vitrinskåp. En annan smart lösning är att ha spotlights i garderoben eller klädkammaren för att effektfullt kunna lysa upp dina favoritplagg med ett behagligt sken. Om du istället letar efter en klassisk golv- eller bordslampa kan vi erbjuda ett gediget urval med tidlösa modeller. I vårt sortiment av lampskärmar från Mr Fredrik hittar du dessutom både mönstrade, randiga, enkelfärgade, släta och plisserade lampskärmar till bra priser.

 

INOMHUSLAMPOR FÖR VARJE RUM
I vårt nordiska klimat är det inte alltför sällan som både kyla och mörker knackar på, och då är det perfekt att kunna lysa upp ditt hem med lampor från oss på Buildor.se. Vi erbjuder ett stort urval av lampor där du kan välja mellan olika ljuskällor för olika ändamål. Du kanske behöver en stark och stilren lampa till badrummet, en mer dämpad och dimbar belysning till sovrummet eller så är du kanske på jakt efter en snygg och praktisk vägglampa till vardagsrummet? Lampor behövs i hemmets alla rum, och beroende på din stil kan du alltid hitta det du letar efter i vårt stora urval av taklampor, bordslampor och golvlampor.

Sort By
Page
Produktbild
Nordlux
Pris från 359,00 kr
444102
Nordlux
93,95 kr
444103
Nordlux
219,00 kr
478700
69,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 219,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 359,00 kr
Produktbild
Nordlux
149,00 kr
Produktbild
Nordlux
595,00 kr
Produktbild
Nordlux
219,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 179,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 199,00 kr
Produktbild
Nordlux
95,95 kr
Sort By
Page