Köp inredning till badrummet till låga priser online

Hemmets mest personliga rum

Badrummet har nog en kär betydelse för många av oss. Där spenderas mycket tid vare sig hur du ser ut eller vad du gör. Ett av det första många gör när de vaknar är troligen att gå till badrummet. För att ta en dusch, använda toaletten, borsta tänderna, ta sig en titt i spegeln för att sedan ta sig an en helt ny dag som väntar. Vilken tur att du då hittar allt som kan tänkas behövas till badrummet hos oss på Buildor.se. För ett så viktigt rum som badrummet där dagen både påbörjas och avslutas finns mycket som kan öka din trivsel.

 

Badkar finns i mängder av olika utföranden och former. Runda, rektangulära, ovala, badkar för inbyggnad, badkar mot vägg, fristående badkar och hörnbadkar. Men även dessa olika utföranden finns i en rad olika modeller. Bubbelbadkar är en av de stora favoriterna. Om du tycker att ett bad i ett badkar är avslappnade bör du definitivt införskaffa ett bubbelbadkar som masserar hela kroppen med härliga bubblor. Dubbla lyxen och bara njut. Hos oss finner du billiga badkar med hög kvalité. Det behöver inte alltid kosta en förmögenhet att känna sig förmögen....  

 

Ska du kunna slappna av helt i ditt badrum behöver du kunna andas in ren och fräsch luft. Slipp oönskad fukt, lukt och dålig luftomsättning med hjälp av en enkel åtgärd kallad badrumsfläkt. I vårt sortiment för badrumsfläktar hittar du fläktar från väletablerade varumärken som Pax, Purus och Fresh.

 

Det är många som inte har plats med ett badkar i sitt badrum, då passar en dusch perfekt. Även en dusch kommer i olika utföranden och modeller. Snygga duschdörrar och duschväggar är perfekt för en flexibel lösning då dessa går att vika in när de inte används för att spara yta. Duschkabiner finns i de klassiska modellerna med "endast" fyra väggar och en duschpanel/duschset men hos oss finner du även de mer avancerade duschkabinerna från Arrow Shower. Dessa duschar kommer bland annat med massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, LED-takbelysning, touch-knapp för belysning, sittplats, spegel och hyllor. Efter duschen är det skönt att ta en uppvärmd, torr handduk, som du tar direkt från handdukstorken utanför din dusch. En otrolig spaupplevlese i hörnkanten av ditt badrum!

 

En viktig komponent i badrummet är handfatet. Handfatet är troligen den komponenten som används oftast. Den används efter varje toalettbesök men även ytterligare, när vi behöver borsta tänderna, tvätta ansikitet och händerna osv. Att ha ett handfat är, förutom en toalett, nog det viktigaste i ett badrum. Vissa handfat kommer med blandare och andra inte. Då är det dags för dig att se över vår kategori: blandare där vi har tvättställsblandare, badkarsblandare, bidéblandare, duschblandare, sargblandare och självklart blandartillbehör från välkända varumärken som Gustavsbergs, Mora armatur och FM Mattson.

 

En väldigt populär kategori är badrumsinredning där du inte bara finner snygg inredning men även olika nödvändiga badrumsaccessoarer som kanske inte alltid är det första man tänker på när man renoverar ett nytt badrum. Badrumshyllor, möbelpaket, tvättställsskåp, väggskåp och spegelskåp uppfyller både ett inredningssyfte men även ett förvaringssyfte. Utan dessa produkter använder du inte badrummet till dess fulla kapacitet. Handdukstork är något som fram till idag inte varit något jätte vanligt men börjar synas allt mer i badrum i olika hem. Handdukstorkar är en läcker inredningsdetalj men tillförser även med värme och självklart, torkar din handduk snabbt. Svedbergs är ett betydelsefull varumärke i kategorin badrumsinredning. 

 

Då har vi kommit till det viktigaste och det mest självklara i ett badrum, eller även kallad toalett som vi många gånger säger, vilket är själva toalettstolen. Vi har den vanligaste typen vilket är den golvstående toaletten, den moderna vägghängda toaletten och även den biologiska toaletten; mulltoaletten, där du inte behöver dig oroa dig över lukt eller liknande till skillnad från det klassiska dasset. För att komplettera din toalettstol behöver du sedan en toalettsits. Toalettsitsen behöver inte vara den klassiska vita sitsen i plast som de flesta har i sina badrum. Hos oss finner du toalettsitsar i proslin och plast i flertals olika färger. Se vår kategori för toalettstolar & toalettsitsar.

 

Vår badrumskategori berör även andra intressanta kategorier som inte bara behöver befinna sig just i badrummet. Under vår kategori för tvättstuga finner du nästan allt som behövs för ett rent hus. Dammsugare från Bosch och Philips, centraldammsugare från Husky, robotdammsugare och grovdammsugare, ångtvättar från Kärcher, torkskåp från Nimo, strykskåp, tvättbänkar och mycket mer. Vill du ta med dig badrumsskänslan ut ska du definitivt ta en titt på vår kategori för utomhusspa. Där finner du lyxiga spabad i alla möjliga modeller, design och priser. För dig som vill ha total avkoppling och renande för kropp och själ presenterar vi kategorin bastu där du finner bastuaggregat, basturum, bastudörrar och självklart bastutillbehör. Vi hoppas du finner det du söker efter. Välkommen att se dig omkring och inspireras av våra välkända leverantörer.

Sort By
Page
Produktbild
Grohe
3 819,00 kr
Produktbild
Grohe
259,00 kr
Produktbild
Grohe
3 909,15 kr
Produktbild
Grohe
669,00 kr
Produktbild
Grohe
499,00 kr
Produktbild
Grohe
1 789,00 kr
Produktbild
Grohe
599,00 kr
Produktbild
Grohe
1 095,00 kr
Produktbild
Grohe
849,00 kr
Produktbild
Grohe
699,00 kr
Produktbild
Grohe
5 999,00 kr
Produktbild
Grohe
219,00 kr
Sort By
Page