Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga duschblandare från Mora Armatur & Oras

Stilrena duschblandare från FM Mattson, Mora Armatur, Oras & Gustavsberg

Hos Buildor.se finner ni billiga duschblandare online. Vi har duschblandarna från våra kända tillverkare FM Mattsson, Gustavsberg, Hansgrohe, Mora Armatur, Oras, Strand, Ifö, Svedbergs och Svenska Badrumsinredningar.

Letar du efter en ny duschblandare så har du kommit rätt. Hos Buildor.se finner du designade, innovativa och funktionella blandare från marknadens alla tillverkare. Vi har så många blandare att du garanterat kommer att hitta en som du tycker passar ditt badrum och som faller din smak i stilen. Vi har duschblandarna i olika cc-mått och de finns duschblandare från 900 sek, så alla våra kunder ska ha råd att få sig en ny och fräsch blandare.

 

Har ni duschblandare med omkoppling för bad?

Ja, vi har en del olika duschblandare som är kombinerade dusch- och badkarsblandare.  Det finns många badkarsblandare där man endast lyfter på omskiftaren som sitter på blandarens pip för att styra ifall vattnet ska komma från duschslangen eller direkt ur pipen ner i badkaret.

 

Kan jag byta duschblandaren själv?

Duschblandaren är den blandare som är enklast att byta och något man kan göra själv. Det är enkelt ifall du har en blandare som redan sitter och köper en ny med samma cc-mått då kan du använda befintligt blandarfäste. Ifall du känner dig osäker ska du självklart kontakta en behörig hantverkare som hjälper dig med installationen.

 

Ingår blandarfäste i köpet av min duschblandare?

I de allra flesta fallen följer inget blandarfäste med. Det som är bra att veta för att kunna köpa rätt blandarfäste är ifall du har en dold eller synlig rördragning. Du måste även veta ifall du har kopperrör eller pex-rör. När du vet det måste du veta vilken dimension du har på dina rör. Under kategorin blandartillbehör finner du olika blandarfästen och andra tillbehör som passar till just din blandare.

 

Vilka cc-mått finns på era duschblandare?

Med tanke på att vi vill kunna erbjuda Sveriges alla kunder en ny duschblandare har vi ett stort och brett sortiment. Men varje badrum ser olika ut och du kanske bara har ett cc-mått att förhålla dig till. Vi har därför duschblandare med 40, 150 och 160 cc att välja emellan.

 

Mina föräldrar är svaga i sina händer har ni någon duschblandare att rekommendera?

Ja både Gustavsberg och FM Mattsson har duschblandare godkända av reumatikerförbundet. När de är godkända av dem så betyder det att duschblandarna kan sättas på och stängas av, oavsett ifall du har svaga eller starka händer.

 

Hur mycket kostar en duschblandare?

Alla våra duschblandare har bra och billiga priser. Från Buildor.se kan du finna duschblandare för under 1000 lappen.

Sortera utifrån
Duscharmatur
 1. Duschset (2)
 2. Takduschset (1)
Varumärke
 1. FM Mattsson (35)
 2. GROHE (30)
 3. Gustavsberg (42)
 4. Ifö (2)
 5. Mora Armatur (38)
 6. Nordic Kakel (1)
 7. ORAS (17)
CC-mått (mm)
 1. 40 (21)
 2. 60 (1)
 3. 150 (49)
 4. 160 (54)
Pris
0 kr 7776 kr 0 kr to 7776 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 165

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5