Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DUSCHBLANDARE

På Buildor.se erbjuder vi ett stort sortiment av stilrena duschblandare till bra priser. Vi kan erbjuda innovativa, funktionella och designfulla duschblandare från flera kända tillverkare såsom FM Mattsson, GROHE, Gustavsberg, Ifö, Mora Armatur, Nordic Kakel och ORAS. Vi kan garantera att du hittar duschblandaren som är perfekt för just dina behov och önskemål, och självklart erbjuder vi duschblandare i flera prisklasser som passar alla plånböcker. Dessutom har vi flera duschblandare från Gustavsberg och FM Mattsson som är godkända av Reumatikerförbundet vilket innebär att du kan enkelt kan stänga av och sätta på vattenflödet oavsett om du har starka eller svaga nypor.

Billiga dusch- och badkarsblandare

Vi har flera kombinerade dusch- och badkarsblandare, perfekt för dig som har ett kombinerat badkar med dusch. Många av våra badkarsblandare är framtagna så att du enkelt ska kunna lyfta på blandarens omskiftare för att styra om du vill ha vattenflöde från duschslangen eller direkt från blandarens pip ner i badkaret. Fördelen med en duschblandare är att det inte krävs en hantverkare för att genomföra ett blandarbyte, du kan helt enkelt göra det själv med hjälp av medföljande instruktioner. Det är viktigt att du vet vilka cc-mått du har på din befintliga duschblandare innan du köper en ny, och om du känner dig det minsta osäker kan du alltid höra av dig till oss på Buildor.se eller ta kontakt med en behörig rörmokare.

Fäste till ditt duschset med blandare

I de flesta fallen ingår inte blandarfäste i ditt köp, därför är det viktigt att du har koll på detaljer såsom cc-mått, dolda eller synliga rördragningar samt om du har kopparrör eller pexrör i badrummets vattenledning. Bland våra blandartillbehör hittar du flera olika blandarfästen som är optimerade efter olika dimensioner på duschblandare. Våra duschblandare finns i cc-måtten 40, 150 och 160, och även om 160 cc är standard i Sverige rekommenderar vi att du dubbelkollar din duschblandares dimensioner så att du inte köper fel blandarfäste.

Sortera utifrån
Duscharmatur
 1. Duschset (2)
 2. Takduschset (1)
Varumärke
 1. FM Mattsson (35)
 2. GROHE (30)
 3. Gustavsberg (41)
 4. Mora Armatur (38)
 5. Nordic Kakel (1)
 6. ORAS (17)
CC-mått (mm)
 1. 40 (21)
 2. 60 (1)
 3. 150 (49)
 4. 160 (53)
Pris
0 kr 7806 kr 0 kr to 7806 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 162

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 162

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5