Inredning

Inredning skapar ett personligt hem

 

Välkommen till hemmets hjärta, inredningen. I denna kategori har vi med omsorg valt ut inredning från välkända varumärken.

 

Möbler finns i varje rum och utgör en stor del av inredningen. Här finner du soffor, stolar och bord i härliga färger från varumärken som Chairs + More, RGE, Furnhouse, Zebra Collection, Haga gruppen och många fler! Letar du efter köksmöbler ska du definitivt ta och kika på Chairs + More's barstolar som finns i glada och livliga färger, och i diskreta sofistikerade färger. Självklart finns passande barbord till stolarna. Till din soffa finner du otroligt snygga och exklusiva soffbord som inte är likt de soffbord du sett förut. Du kommer utan tvekan vara unik med ditt soffbord om du väljer ett av våra exklusiva varumärken.

 

Under Hyllor & Förvaring finner du dels Krokar & Klädhängare, Hyllor & Konsoler, och Knoppar & Handtag från bland annat Habo och Beslag Design. Dessa produkter är primärt funktionsvaror men även designtillskott i inredningen. Du kan faktiskt göra en stor skillnad i din inredning med hjälp av dessa små detaljer. Många bäckar små gör en stor å, som det sägs.

 

Det finns få saker som kan ge ditt hem den värmen och charmen såsom en öppen spis och kamin kan. Tiden då hus och lägenheter var beroende av skorstenar för att kunna installera en öppen spis är förbi och idag kan du enkelt njuta av denna exklusiva och lyxiga inredningsdetalj hemma i soffan. Öka mysfaktorn rejält och njut av livet framför den öppna brasan samtidigt som du och ditt hem blir uppvärmt under de kyliga vinternätterna. Glöm inte att komplettera med rätt brandskydd ifall olyckan skulle vara framme. Från Housegard finner du färdiga paket för dig och din familj där brandsläckare, brandfilt och brandvarnare ingår i ett paket till ett väldigt lågt pris. Paketen finns i olika storlekar och färger. Vi har ett paket för varje familj!

 

När vi ändå pratar om en lyxiga inredningsdetaljer ska vi inte missa dörrvalven från Lundbergs som är otroligt stiliga och tidlösa. Öppna upp vardagsrummet med ett vacker valv och låt husets arkitektur tala för sig själv. Under kategorin Skjutdörrar & Dörrvalv finner du även skjutdörrar i många olika färger och utföranden från DecoSlide.

 

Elementskydden har utöver sitt primära syfte som skydd även kommit att bli en mycket omtyckt inredningsdetalj som ger ett lyft och passar utmärkt i alla rum du kan tänka dig. På elementskyddet går det utmärkt att ha en vas med blommor, ljusstakar eller andra dekorationer. Detta gör elementskyddet även till en förvaringsmöjlighet, likt en hylla. Fönsterbrädan är en annan inredningsdetalj som även ökar dina förvaringsmöjligheter. En fönsterbräda gör väldigt mycket med ett fönster. Det ser mycket bättre ut med en fönsterbräda under ett fönster, och dessutom kan du placera vackra dekorationer och ljus på brädan.

 

Alla har inte möjligheten att ha trappor i sitt hus, men de som har det ska verkligen ta vara på det. En trappa är otroligt elegant och lyxig! Från Lundbergs finner du plansteg i rogivande ekfärg, mörkare valnöt, eller varför inte en djärv silvergrå? Sätt ihop din trappa, byt ut komponenter eller skapa en helt ny trappa med allt du behöver från Lundbergs. Hos oss finner du allt som kan tänkas för att göra din inredning fulländad. Endast din fantasi sätter stopp för hur ditt hem ska se ut.

 

Nu har vi även fått in dekor som är en kategori perfekt för dig som absolut älskar inredning. Snygga ljusstakar och ljuslyktor, vaser, affischer och poster m.m. Eller varför inte ett härlig doftljus som både höjer inredningen och känslan med en härlig doft i din smak? Kategorin dekor är perfekt för dig som letar efter en present att ge bort, till en vän, familjemedlem eller framför allt, till dig själv. Ditt hem är ditt palats, se till att du trivs där och sätter din personliga prägel på alla rum. 

Sort By
Page
468974
Bosign
89,00 kr
478029
GP
249,00 kr
Produktbild
Housegard
Pris från 795,00 kr
477988
Housegard
199,00 kr
336493
Walltastic
349,00 kr
Produktbild
Eden Wood
Pris från 3 685,00 kr
Produktbild
Dolle
Pris från 2 739,00 kr
75084
Habo
60,00 kr
408323
NexaFireSafety
399,00 kr
337973
Homefixer
399,00 kr
260081
Lundbergs
2 509,00 kr
254035
Kaminexperten
5 689,00 kr
Sort By
Page