KÖP BILLIG FÖNSTERTVÄTT & RENGÖRING FRÅN KÄRCHER!

Tvätt och rengöring av fönster kan också vara roligt
Vid fönstertvättning är det viktigt att komma ihåg att ha en riktigt bra textil till hands. Annars kan det gå så illa att fönstret skadas eller repas vilket ska undvikas så gott det bara går. För att undvika dessa missöden på bästa möjliga sätt så finns det utmärkta produkter från Kärcher som är tillverkade för att optimera och förenkla de situationer där rengöringen kräver en extra finess. Ta Kärcher Fönstertvätt WV 20 Plus som exempel. En batteridriven fönstertvätt med sugfunktion. Fönstertvätten rengör speglar, fönster och kakelplattor snabbt och grundligt. WV 20 Plus suger upp smuts- och överskottsvatten och lämnar kvar rena fönster utan ränder. En kompakt, lätt och tyst fönstertvätt med en längre batteritid än föregångaren.


Är du i behov av att tvätta fönster som sitter lite högre upp om, kanske utomhus eller glaset på ditt växthus? Då är WOLF-Garten Multi-Star Fönstervårdspaket en bra investering. Fönsterpaketet innehåller två olika redskap och ett multi-star teleskopskaft av aluminium med en justerbar längd på 180-300 cm. Multi-star fönstertvättaren har en utbytbar tvättpäls och kräver endast vatten för att få smutsiga fönster rena igen. Fönsterskrapan är perfekt när det kommer till att komma åt svåra och trånga utrymmen tack vare den vinklingsbara infästningen. 

 

Har du en mysig heltäckningsmatta hemma vet du att denna kan samla på dig mycket damm och smuts emellanåt. Kärcher Textilvårdsmaskin SE 4002 rengör din heltäckningsmatta, möbler och bilsäten ända in i fibrerna med dess tvätt-sug-princip. SE 4002 rengör och torkar även släta golvytor. Tack vare den avtagbara färskvattentanken kan du använda maskinen som en grovdammsugare då den suger upp både torr som våt smuts. 

 

Även Kärcher Terasstvätt T-Racer T450 är en prisvärd produkt idealisk för rengöring av stora ytor. Två roterande spolmunstycken, stänkfri rengöring för hörn och kanter, integrerat extramunstycke. Terasstvätten har ett specialnät för skydd mot stänk vid rengöring av ytor med grus. Du kan justera höjden och tvättkraften. 

 

Från Demerx finner du diverse produkter som är behövliga för tvättstugan. Ett exempel är Demerx Sittbar Tvättkorg 2-stycken i krom med en stilig design. Tvättkorgen säljs om två, en stor och en mindre. Demerx Tvättkorg Krom/Tyg är en otroligt smidig ihopfällbar tvättkorg med lock. Du kan enkelt ta med tvättsäcken till tvättstugan vilket gör denna tvättkorg otroligt praktisk. Textilsäcken är även enkel att tvätta så metallen enkelt kan demonteras. Demerx Torkställning Golv London Eco Silver/Grå är en annan nödvändighet som du smidigt fäller ut för att hänga din rena tvätt på.

Sort By
Page
Produktbild
Siemens
119,00 kr
307256
Bosch
249,00 kr
Produktbild
Siemens
999,00 kr
Produktbild
Siemens
689,00 kr
Produktbild
Bosch
1 029,00 kr
Produktbild
Siemens
269,00 kr
307254
Bosch
269,00 kr
307296
Bosch
1 049,00 kr
Produktbild
Siemens
289,00 kr
Produktbild
Siemens
1 185,00 kr
Produktbild
Siemens
595,00 kr
Produktbild
Bosign
89,00 kr
Sort By
Page