Trädgårdsbelysning

I vår kategori för trädgårdsbelysning hittar du trädgårdslampor som kan lysa upp vilken trädgård som helst. Trädgårdsbelysning gör det mycket mer hemtrevligt för dina grannar, förbigående och för dig själv. Att lysa upp sin trädgård är inte enbart praktiskt utan även dekorativt. Det finns massvis med olika trädgårdslampor i olika former och funktioner att välja på, allt från solceller till LED, och fasta installationer med kabel. Välj det som passar bäst i just din trädgård.

TRÄDGÅRDSBELYSNING MED HJÄLP AV SOLCELLER

Star Trading är ett varumärke som har ett stort utbud av trädgårdsbelysning med solceller. Ett praktiskt alternativ då du slipper gömma kablar och installation. Batteriet laddas upp under dagen, och trädgårdslamporna tänds i skymningen och lyser under natten. Det finns många olika varianter att välja på, bland annat solcells-ljusslingor, solcells-spotlights och solcells-vägglyktor.

ENERGISNÅL TRÄDGÅRDSBELYSNING MED LED

LED Garden Plug & Play är ett annat varumärke värt att se över. Flexibelt system som inte kräver verktyg och är därför lätt och säkert att installera. Att lamporna är av LED gör de ytterst energisnåla. LED Garden Plug & Play Trädgårdsspotlight Pixton är en stilren trädgårdslampa som lämpar sig perfekt längs stigar och gångar, vid garageuppfarten, i stensättningar eller rabatter. Är du däremot efter något mer diskret som tar väldigt lite plats tipsar vi om LED Garden Plug & Play Trädgårdsspotlight Zenit. Denna spotlight är perfekt att ha på staket, murar, fasader och terrasser bland annat. Med dessa innovativa lampor kan du köpa till ljussensor som sköter din trädgårdsbelysning helt automatiskt. Lampan släcks när det ljusnar och tänds när det börjar mörkna.

TRÄDGÅRDSBELYSNING PÅ STOLPE

Stolpbelysning kan vara allt från små stolpar på under en meter till höga stolplyktor på runt två meter. Med de lägre stolparna kan du skapa effektfullt ljus genom att placera dem längs med en gång, eller i buskage i trädgården. De högre stolplyktorna kan du placera vid ingången till tomten, entrén eller varför inte lysa upp garageinfarten? Trädgårdsbelysning på stolpe ger dig bra ljus, tänk på att se på lamporna från olika vinklar i trädgården när du placerar dina trädgårdslampor, se även över hur det ser ut inifrån huset, så det inte är någon ljus som bländar.

Sort By
Page
Produktbild
Nordlux
2 245,00 kr
Produktbild
479,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 361,00 kr
Produktbild
Jabo
309,00 kr
Produktbild
Nordlux
1 315,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 463,00 kr
Produktbild
Nordlux
435,00 kr
Produktbild
Konstsmide
1 115,00 kr
Produktbild
Nordlux
659,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 319,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 418,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 344,00 kr
Sort By
Page