Bordslampor

På Buildor.se erbjuder vi ett brett sortiment av bordslampor från flera erkända tillverkare. Om du är ute efter en klassisk inredningsstil har vi flera olika bordslampor att välja mellan, bland annat den stilrena bästsäljaren Stora Madame från Malmbergs. Stora Madame hittar du även som golvlampa så att du enkelt ska kunna skapa en enhetlig matchning i alla rum. Just Malmbergs är en väldigt populär tillverkare i vårt sortiment, och oftast kan du få din Malmbergs-lampa levererad samma dag som du beställer den!

 

STILREN BORDSLAMPA TILL BILLIGT PRIS
Föredrar du en klassisk stil med lite antik touch kan vi rekommendera våra bordslampor från Mr Fredrik. Alla bordslampor från Mr Fredrik är konsthantverksmässigt tillverkade av högsta kvalitet. De är handdrejade, glaserade och handmålade, och trädetaljerna som lampan är monterad med är handsvarvade i svensk björk. Därefter betsas lampan två gånger och lackas minst fyra gånger så att lampan inte ska spricka, samtidigt får lampans trädetaljer en djup och gedigen lyster. Lampornas elektronik monteras i Sverige med S-märkta detaljer för att garantera kvaliteten på din bordslampa.

 

BRETT URVAL AV STORA OCH SMÅ BORDSLAMPOR
Flera av våra bordslampor präglas av trendiga färger såsom mässing och koppar, och självklart hittar du också mer klassiska färger såsom svart, vitt och silver i vårt sortiment. Vårt stora urval av bordslampor kännetecknas av varierande storlekar och utformningar som skapar unika silhuetter i ditt hem. Vi kan erbjuda flera bordslampor som passar perfekt för både hall, sovrum och vardagsrum. Om du vill sätta en personlig prägel på ditt hem genom en stilren bordslampa kan vi garantera att du hittar en lampa som är perfekt för just dig på Buildor.se!

Sort By
Page
Produktbild
Konstsmide
Pris från 763,00 kr
Produktbild
Konstsmide
Pris från 763,00 kr
Produktbild
Oriva
Pris från 549,00 kr
Produktbild
Texa Design
Pris från 1 296,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 499,00 kr
Produktbild
Oriva
Pris från 485,00 kr
Produktbild
Nordlux
749,00 kr
Produktbild
Oriva
Pris från 309,00 kr
Produktbild
Nordlux
499,00 kr
Produktbild
Startrading
120,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 435,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 222,00 kr
Sort By
Page