TORKSKÅP & STRYCKSKÅP

Fördelen med ett torkskåp är att du kan torka mer än bara kläder, till skillnad från en torktumlare. I ditt torkskåp kan du ha dina allra ömtåligaste plagg, likaväl som skor, barnoveraller eller handskar. Dessutom är torkskåpet väldigt tyst. Ett torkskåp torkar skonsamt det som är blött, glöm bara inte att stänga dörren på torkskåpet när du hängt in dina kläder!

 

TORKSKÅP FRÅN NIMO
Torkskåpen är avsedda att fungera både som en bekvämlighet i ditt eget hem och i en allmän tvättstuga. Här hittar du små torkskåp med enkel dörr, eller stora med dubbla dörrar, där du får plats med mer tvätt. Nimo tvättstugeprodukter har en lång hållbarhet och är utvecklade samt testade för att kunna passa alla hem och tvättstugor. Den gröna ECO symbolen i vänsterkanten av bilderna på Nimos torkskåp indikerar att torkskåpet har Nimos ECO Dryer-teknologi. Med detta menas att torkskåpet har en inbyggd fuktavkännare som stänger av torkskåpet när dina kläder torkat. Super effektivt! Väljer du ett torkskåp från Nimo vet du att får ett modernt torkskåp med bra funktioner samt en modern design som "talar samma språk" som de senaste trenderna inom vitvaror, kök och bad. Strama linjer, hög kvalitetskänsla och en slitstark finish i modern titanmetall, lyxigt svart eller varför inte i den klassiska vita färgen?

 

STRYKSKÅP
Strykskåpet Ironmaid från Nimo gör att du sparar en massa rum i din tvättstuga genom att inte behöva ha en strykbräda framme och samtidigt slippa bära den fram och tillbaka. Den har även ett inbyggt eluttag som förenklar din strykning avsevärt. Du fäller ut strykbrädan från skåpet och med den ställbara höjden kan du stå bekvämt medan du arbetar. Den inbyggda timern stänger av strömmen efter en halvtimme, så du behöver inte oroa dig över att glömma dra ur kontakten. Det snygga strykskåpet från Nimo har samma eleganta design som deras torkskåp så att du kan hålla en enhetlig stil i rummet. Vi är säkra på att du kommer att finna det som saknas i din tvättstuga. Beställer du ditt torkskåp eller strykskåp hos oss får du en snabb leverans hela vägen hem till dörren!

Sort By
Produktbild
Nimoverken
5 199,00 kr
Produktbild
Nimoverken
8 999,00 kr
Sort By