Duscharmatur

Med en noggrant utvald duscharmatur kan du låta din passion för design och stil synas i badrummet. På Buildor.se erbjuder vi smarta och stilrena paketlösningar till din dusch från kända tillverkare som Mora Armatur, Oras, Gustavsbergs, GROHE, FM Mattsson, Arrowshower och många fler. Duscharmatur med takdusch, handdusch, eller både tak- och handdusch, finns i nästan varje badrum oavsett om du har en duschhörna med duschväggar eller ett badkar. I vårt sortiment hittar du duschset både med och utan blandare, det är alltså helt upp till dig att skräddarsy ditt duschset efter just dina behov och önskemål.

 

BILLIGA DUSCHSET FÖR ALLA BEHOV
Tycker du om en klassiskt lantlig stil i ditt badrum kan vi tipsa om serien Classic från Mora Armatur. Classic finns i alla våra kategorier av badrumsblandare, därför kan du enkelt skapa en stilfull enhetlighet i ditt badrum! Ett snyggt och stilfullt duschset som passar in med resten av din badrumsinredning är såklart väldigt viktigt, men det är minst lika viktigt att du väljer ett duschset med bra funktioner som passar just dina behov. I vårt sortiment hittar du både duschset och duschblandare av hög kvalitét till billiga priser så att du enkelt kan bygga din dusch precis som du vill ha den.

 

STILFULL DUSCHARMATUR MED SMARTA FUNKTIONER
Bland våra takduschar kan du bland annat hitta det stilfulla duschsetet Vitalio Joy från GROHE, eller varför inte Apollo Eco Krom från Oras? Apollo Eco Krom kännetecknas av ett smart Eco-flöde som möjliggör upp till 50% vatten- och energibesparing. Dessutom är duschen utrustad med termostatblandare och ett flertal smarta funktioner. I vårt sortiment från Gustavsberg hittar du flera prisvärda duschset med stilfull design, perfekt för dig som vill ha en modern badrumsinredning och uppskattar rena linjer.

Sort By
Produktbild
Grohe
669,00 kr
Produktbild
Grohe
1 789,00 kr
Produktbild
Grohe
1 095,00 kr
Produktbild
Grohe
849,00 kr
Produktbild
Grohe
219,00 kr
Produktbild
Grohe
315,00 kr
Sort By