Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga duschset & duschpanel från Hansgrohe

Duschset hjälper till att utgöra din personliga stil

I vår kategori för duschset hittar du smarta och stilrena paketlösningar till din dusch från Mora Armatur, Oras, Gustavsbergs, Hansgrohe, FM Mattson och många fler. Här finner du duschset både med och utan blandare, så att du ska kunna välja fritt! Duschset med takdusch, handdusch, eller både tak- och handdusch, finns i nästan varje badrum. Det spelar ingen roll om du har en duschhörna med duschväggar eller ett badkar, på väggen hänger ändå ett duschset som spolar dig ren under duschvistelsen. Att duschsetet ska vara snyggt och passa in med din resterande badrumsinredning är självklart väldigt viktigt, och för många är designen A och O. Men vad duschsetet har för funktioner är även väldigt viktigt för din trevnad. Vi har samlat duschset av hög kvalité från välkända varumärken till ett bra pris så att du kan bygga din dusch billigt, så som du vill ha den.

 

Tycker du om en klassisk och lantlig stil i ditt badrum så vill vi tipsa dig om att kika på vår bästsäljande duschblandare Classic från Mora Armatur. Serien Classic hittar du i samtliga av våra kategorier med blandare och du kan därför enkelt matcha den om du vill ha samma stil till ditt tvättställ. Söker du däremot efter något i en modernare stil ska du istället ta en titt på Mora Armatur Shower System med Takdusch 130008 INXX S5. Att ha ett duschset med både takdusch och handdusch förenklar din duschupplevelse och du väljer själv när du vill använda dig av takduschen och när handduschen passar bättre.

 

Vill du övergå till takdusch så har vi givetvis fler alternativ för dig. Kolla in vår favorit bland takduschset Raindance air från Hansgrohe. Raindance levereras komplett med blandare, handdusch och en stor takdusch så den behöver bara installeras innan den är redo att användas! Samtliga av våra duschset får du hem till mer än förmånliga priser!

 

Oras erbjuder både takduschar och handduschar i praktiska duschpaket. Ett klassiskt duschset från Oras värt att ta en titt på är Duschset Eterna 150 cc. Handduschen har en Eco-knapp som möjliggör upp till 50 % vatten- och energibesparing! Förutom detta är duschen bland annat utrustad med en termostatblandare med smutsfilter och backventiler, duschstång med flexibla väggfästen och en användbar tvålkopp. Perfekt för dig som vill ha en dusch med form och funktion!

 

Från Gustavsberg finner du väldigt prisvärda duschset. Har du en modern inredning i ditt badrum och gillar rena linjer och former rekommenderar vi Gustavsberg Duschanordning G1 med Fyrkantig Takdusch. Detta vackra duschset har en snygg fyrkantig takdusch och en unik och stilren handdusch. 

 

Är du ute efter en duschpanel finns även detta i vårt sortiment. Bland Arrowshowers produkter finner du moderna duschpaneler. Se exempel Arrow Duschpanel 2085 med MORA termostat, AquaSense handdusch med tre olika stråltyper, kroppsduschar, takdusch, spegel, hylla, tappkran. Helt enkelt en duschpanel med allt du behöver.  

Sortera utifrån
Duscharmatur
 1. Duschmunstycke - Duschhandtag (34)
 2. Duschset (88)
 3. Huvuddusch (5)
 4. Takduschset (27)
Varumärke
 1. Arrowshower (11)
 2. Demerx (8)
 3. Duschy (2)
 4. FM Mattsson (29)
 5. GROHE (29)
 6. Gustavsberg (21)
 7. Mora Armatur (35)
 8. Nordic Kakel (11)
 9. ORAS (34)
CC-mått (mm)
 1. 40 (3)
 2. 150 (16)
 3. 160 (15)
Pris
0 kr 17554 kr 0 kr to 17554 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 180

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 180

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5