BILLIGA KLÄDHÄNGARE, KROKAR & KLÄDSTÅNG ONLINE FRÅN HABO

Krokar, klädhängare och klädstång underlättar din förvaring
I denna kategori kommer du finna krokar och hängare från Demerx, Lundbergs, Chairs + More, Habo, Mr Fredrik och Beslag Design. Här har vi samlat det vi tror kan underlätta för dig med din förvaring i både hall, kök, badrum och andra utrymmen. Att ha krokar och klädhängare kommer att underlätta för dig och skapa ordning och reda. Tänk själv hur stökig hallen hade varit om du inte hade någonstans att hänga dina ytterkläder.

 

Letar du efter något att ha i hallen är Hatthylla 8000 från Habo en perfekt kombination med krokar för att hänga kläderna i och hylla att ha mössa, hatt, vantar eller annat som inte går att hänga på krok. Hatthylla 7000 i den vackra vita färgen passar all sorts inredning och har till skillnad från Hatthylla 8000 inga krokar, men har istället plats för galgar. För dig som har barn kanske Hängare Berry 5-krok är något att kika på? Berry är en färgglad klädhängare, även denna från Habo, med fem krokar som piggar upp vilket utrymme som helst. Är du ute efter något mer diskret och elegant är Habo Klädhängare Curve som finns i vit, svart och ek en otroligt stilren hängare för både hall som sovrum. Hängaren tar lite plats men med dess fem krokar har den plats för mycket kläder. Nedan finner du även hyllkrokar i olika färger som du enkelt trär på hatthyllor. Bortsett från en mängd av färgglada hängare så har vi även samlat ett flertal mer klassiska modeller. Se bland annat Klädhängare Dot från Habo som finns i färgerna röd, vit, svart, ek och valnöt. Denna något diskreta serie passar lika väl in i en köksmiljö som i hallen eller sovrummet. 

 

Från Demerx hittar du krokar som passar utmärkt i badrummet. Demerx Dubbel 2-Krok HSL är en enkel men stilig krok som gör sig fin i badrummet att hänga handdukar i. De rundade krokarna ger ett modernt intryck. Demerx Dubbelkrok ZL är en smart krok med två utrymmen för att exempelvis hänga textilier i. Kroken är främst tänkt för montering i badrum och kök. Krokarna från Demerx är enkla att montera tack vare en tejp som gör monteringen snabb och säker. Skruv ingår för traditionell montering om du hellre vill sätta upp krokarna på det sättet.

 

Samtliga av våra klädhängare är mycket lätta att montera. Billiga krokar och billiga klädhängare med snabba leveranstider kommer göra dig mer än nöjd. Vill du underlätta din förvaring så har du kommit rätt!

Sort By
Page
Produktbild
Bosign
89,00 kr
Produktbild
Flex
349,00 kr
Produktbild
Flex
499,00 kr
Produktbild
Flex
499,00 kr
Produktbild
Flex
349,00 kr
Produktbild
Habo
27,95 kr
Produktbild
Habo
89,00 kr
Produktbild
Habo
269,00 kr
Produktbild
Habo
65,95 kr
Produktbild
Habo
Pris från 23,95 kr
Produktbild
Beslagsboden
77,00 kr
49899
Habo
69,00 kr
Sort By
Page