Golvstående Toalettstolar

På Buildor.se kan vi erbjuda ett stort sortiment av billiga golvstående toalettstolar från kända tillverkare som IDO, Ifö och Gustavsberg. Vi har golvstående toaletter i flera olika storlekar och utföranden, så vi garanterar att du kommer få en toalettstol som är perfekt för just ditt badrum på Buildor.se!

 

GOLVSTÅENDE TOALETT FÖR DE MINSTA
Vi har golvstående toalettstolar anpassade för barn så att övergången från potta till toalett ska bli så enkel som möjligt, bland annat kan vi erbjuda Ifö Barntoalett Sign 6820 i porslin som har en låg sitthöjd på 33 cm. Denna toalett levereras med standardsits, men till många av våra barntoaletter kan du välja om du vill ha en extra mjuk eller hård toalettsits för ditt barn. Oftast medföljer en vit standardsits när du köper en vanlig golvstående toalett, i vissa fall kan du också välja en svart. Om du istället vill ha en färgglad eller mer personlig toalettsits kan du hitta flera unika sitsar i vår kategori för toalettsitsar. Låt fantasin flöda!

 

VÄLJ RÄTT TOALETTSTOL
Oftast är bytet av en golvstående toalettstol väldigt enkel, och om det inte krävs någon ny rörledning blir arbetet klart på bara några timmar. Innan du köper och installerar din nya, golvstående toalettstol är det viktigt att tänka på vart avloppet i din toalett går. Det vanligaste är att avloppet går ut genom rör i golvet, har du däremot avloppet genom väggen måste du ta hänsyn till detta när du väljer en ny toalettstol. Här passar det perfekt med en vägghängd toalett, samtidigt är det såklart möjligt med en vägghängd toalett även om du har avloppet under golvet. Då bör du dock rådfråga en auktoriserad rörmokare i och med att hela avloppet måste flyttas från golvet till väggen, samtidigt krävs det också ett byggnadstillstånd eftersom du gör ändringar i den fasta VVS-installationen.

Sort By
Page
Produktbild
Ifö
1 919,00 kr
Produktbild
Ifö
2 479,00 kr
Produktbild
Ifö
2 899,00 kr
Produktbild
Ifö
2 479,00 kr
Produktbild
435,00 kr
Produktbild
Ifö
4 525,00 kr
Produktbild
Ifö
4 539,00 kr
Produktbild
Ifö
4 599,00 kr
Produktbild
Ifö
3 009,00 kr
Produktbild
Ifö
5 199,00 kr
Produktbild
Ifö
2 395,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
3 309,00 kr
Sort By
Page