Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

TRAPPRENOVERING

I denna kategori hittar du trapprenovering från Lundbergs i flera olika färger och material. Istället för att byta ut hela trappan så kan du med hjälp av Lundbergs trapprenoveringsteg mycket enkelt göra trappen till så gott som ny, och ge den en helt ny design om du så vill. Här hittar du en klassisk Ek trapprenovering i flera olika utföranden, oavsett om det är en bakkantlist eller en skarvdel du söker.

Renovera din trapp för ett fräschare intryck

När du ska renovera din trappa behöver du oftast två delar beroende på om du har en stängd eller öppen trappa. För varje trappsteg behövs ett trapprenoveringssteg med integrerad trappnos, och sen ett sättsteg om du har en stängd trappa, eller en bakkantslist för dig som har en öppen trappa. Trappstegen går att montera med lim på de flesta underlag. Du kan även välja att göra din trapp till Silvergrå/vit som är en av våra mest populära färger. Funderar du på en valnötsfärgad trappa så kan du kika nedan på vår mycket stilrena trapp som har en väldigt bra leveranstid. Eller vill du istället ha en ljusare nyans så kan vi rekommendera dig att kika på den som är i Lönnfärg.


Här hittar du även en ekfärgad renovering gjord i ett laminatutförande. Som du märker är det endast din fantasi som kan sätta stopp för vilka förändringar och förbättringar som du kan göra med din trappa. Allt med en mycket lättmonterad trapprenovering från Lundbergs.


I vår kategori för tillbehör till trappor har vi samlat allt som du kan tänkas sakna till din trappa. Här har vi även skyddsräcken för våra trappor så att alla ska känna sig trygga med sin trapp inomhus. Finns det något tillbehör eller skydd till din trappa som du saknar och inte hittar här så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 3999 kr 0 kr to 3999 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 59

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 59

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4