Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Trapprenovering - trappsteg från Lundbergs

Trapprenovering som gör att din trappa blir som ny

I denna kategori hittar du trapprenovering från Lundbergs i flera olika färger och material. Istället för att byta ut hela trappan så kan du med hjälp av Lundbergs trapprenovering mycket enkelt göra trapp till så gott som ny, och ge den en helt ny design om du så vill. Här hittar du en klassisk Ek trapprenovering i flera olika utföranden, oavsett om det är en bakkant list eller en skarvdel du söker.

Du kan även välja att göra din trapp till Silvergrå/vit som är en av våra mest populära färger. Går du med en valnötsfärgad trappa i tankarna så kan du kika nedan på vår mycket stilrena trapp som har en väldigt bra leveranstid. Eller vill du istället ha en ljusare nyans så kan vi rekommendera dig att kika på den Lönnfärgad varianten.

Här hittar du även en ekfärgad renovering gjord i ett laminatutförande. Som du märker är det endast din fantasi som kan sätta stopp för vilka förändringar och förbättringar som du kan göra med din trappa. Allt med en mycket lättmonterad trapprenovering från Lundbergs.

I vår kategori för tillbehör till trappor har vi samlat allt som du kan tänkas sakna till din trappa. Här har vi även skyddsräcken för våra trappor så att alla ska känna sig trygga med sin trapp inomhus. Finns det något tillbehör eller skydd till din trappa som du saknar och inte hittar här så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 2919 kr 0 kr to 2919 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 59

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 59

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4