Trapprenovering

I denna kategori hittar du trapprenovering från Lundbergs i flera olika färger och material. Istället för att byta ut hela trappan så kan du med hjälp av Lundbergs trapprenoveringsteg mycket enkelt göra trappen till så gott som ny, och ge den en helt ny design om du så vill. Här hittar du en klassisk Ek trapprenovering i flera olika utföranden, oavsett om det är en bakkantlist eller en skarvdel du söker.

 

RENOVERA DIN TRAPP FÖR ETT FRÄSCHARE INTRYCK
När du ska renovera din trappa behöver du oftast två delar beroende på om du har en stängd eller öppen trappa. För varje trappsteg behövs ett trapprenoveringssteg med integrerad trappnos, och sen ett sättsteg om du har en stängd trappa, eller en bakkantslist för dig som har en öppen trappa. Trappstegen går att montera med lim på de flesta underlag. Du kan även välja att göra din trapp till Silvergrå/vit som är en av våra mest populära färger. Funderar du på en valnötsfärgad trappa så kan du kika nedan på vår mycket stilrena trapp som har en väldigt bra leveranstid. Eller vill du istället ha en ljusare nyans så kan vi rekommendera dig att kika på den som är i Lönnfärg.


Här hittar du även en ekfärgad renovering gjord i ett laminatutförande. Som du märker är det endast din fantasi som kan sätta stopp för vilka förändringar och förbättringar som du kan göra med din trappa. Allt med en mycket lättmonterad trapprenovering från Lundbergs.


I vår kategori för tillbehör till trappor har vi samlat allt som du kan tänkas sakna till din trappa. Här har vi även skyddsräcken för våra trappor så att alla ska känna sig trygga med sin trapp inomhus. Finns det något tillbehör eller skydd till din trappa som du saknar och inte hittar här så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Sort By
Page
DuraTrapp Naturstensbeläggning
Duracoat
Pris från 1 399,00 kr
SÄTTSTEG EK HERRLJUNGA LEDSTÅNGSFABRIK
Herrljunga Ledstångsfabrik
Pris från 294,00 kr
454294
Dolle
149,00 kr
Lagningsbruk DuraSeal
Duracoat
Pris från 199,00 kr
LEDSTÅNG EK 40 MM HERLJUNGA LEDSTÅNGSFABRIK
Herrljunga Ledstångsfabrik
Pris från 420,00 kr
FYRKANTSRÖR UTOMHUS HERRLJUNGA LEDSTÅNGSFABRIK
Herrljunga Ledstångsfabrik
Pris från 887,00 kr
ÖVERLIGGARE PROFIL 44 EK HERRLJUNGA LEDSTÅNGSFABRIK
Herrljunga Ledstångsfabrik
Pris från 670,00 kr
Trappsteg Ek Decasa
Decasa
Pris från 1 295,00 kr
UNDERLIGGARE BJÖRKLUNDEN EK HERRLJUNGA LEDSTÅNGSFABRIK
Herrljunga Ledstångsfabrik
Pris från 526,00 kr
Produktbild
Dolle
Pris från 5 179,00 kr
Sättsteg Ek Decasa
Decasa
Pris från 295,00 kr
Bakkantlist  Ek Decasa
Decasa
Pris från 125,00 kr
Sort By
Page