Downlights & Spotlights

Spotlights är en omåttligt populär och modern ljussättning som passar i alla rum. Tiden är förbi då ett hem enbart kunde lysas upp av stora, klumpiga lampor. Med välplacerade spotlights kan du få ordentligt med ljus precis där du vill ha det! Det är upp till dig om du vill rikta ljuset mot en stilren detalj, en vacker möbel eller kanske din favoritväxt. På Buildor.se hittar du ett gediget urval av spotlights från klassiska tillverkare såsom Malmbergs, Nordlux och Philips till förmånliga priser.

 

DIMBARA SPOTLIGHTS TILL BRA PRIS
Charmen med en spotlight är att den tar minimal plats och ger maximal effekt. Du kan enkelt inreda med spotlights i varje rum, och om du väljer dimbara spotlights kan du snabbt ändra rummets hela karaktär med ett knapptryck. Använd inte lamporna enbart i belysningssyfte, gör dina spotlights till en snygg och unik inredningsdetalj! En spotlightramp är det vanligaste sättet för att använda spotlights i taket, men det går även utmärkt att ha fristående spotlights i taket. Ett bra sätt att använda spotlights på är att belysa dina favoritdetaljer i inredningen, det är helt upp till dig vad som ska stå i centrum och synas extra mycket. Med spotlights tar du din inredning till en ny dimension med hjälp av effektfullt ljus.

 

STILRENA TAKSPOTLIGHTS FÖR VARJE RUM
I vårt breda sortiment hittar du spotlights till varje rum. Oavsett om du vill ge lite extra ljus till vardagsrummet, köket eller kanske sovrummet har vi spotlights som är perfekta för just dig och dina behov. Samtliga av våra spotlights är avsedda för inomhusbruk, och om du är osäker på vilka spotlights som passar till olika rum kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig. Vi har massor av spotlights från välkända tillverkare som håller ypperlig kvalitet, självklart också till låga priser!

Sort By
Page
INFÄLLD BESLYSNING KONSTSMIDE
Konstsmide
Pris från 509,00 kr
Produktbild
Nordlux
185,00 kr
LED-SKENA ZETA MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 199,00 kr
DOWNLIGHT MD-70 TUNE MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 209,00 kr
Produktbild
Malmbergs
719,00 kr
DOWNLIGHTSET MD-775 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 439,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 149,00 kr
DOWNLIGHTSET MD-230 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 469,00 kr
DOWNLIGHTSET MD-209 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 435,00 kr
DOWNLIGHTSET MD-231 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 415,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 285,00 kr
DOWNLIGHT MD-70 3000K MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 349,00 kr
Sort By
Page