Fasadbelysning

Bor du i villa, radhus eller kedjehus är det väldigt viktigt med fasadbelysning. Ingen vill mötas av en becksvart trädgård vilket kan bli nästintill skräckinjagande. Med fasadbelysning får du ditt hus att se trevligt och inbjudande ut. Förutom detta är belysningen även viktig för din egna skull, så att du slipper fumla med nycklarna i mörkret för att låsa upp dörren. Under höst- och vinterhalvåret är större delen av dagarna mörka vilket gör belysning till en kritisk faktor för ditt välmående.

 

UTEBELYSNING PÅ VÄGG
Om du har ett stort hus är det många fasadlampor som behövs, då kan det vara värt att se över möjligheten att installera fasadbelysning med LED som drar mindre el. När du väljer belysning till fasaden finns det många olika modeller att välja mellan, allt från den klassiska vägglyktan, till ett mer moderna och diskreta fasadlampor. Vissa lyser både uppåt och neråt, och man kan även sätta belysning nära trappen eller gången för att underlätta. Infällda spotlights i takfoten är ett annat sätt att lysa upp din fasad, och ger ett behagligt och välkomnande sken.

 

FASADLAMPA MED RÖRELSEDETEKTORER
Är du ute efter form och framför allt funktion är GP det rätta varumärket för dig. GP Safeguard RF2.1, är en trådlös och batteridriven lampa med en inbyggd rörelsesensor som tänds när rörelser upptäcks i mörkret. Eftersom den är batteridriven, behövs ingen kabeldragning och du kan montera den själv. Detta är väldigt effektivt då du slipper tänka på att tända lampan innan du går hemifrån så att det är tänt när du återvänder och det då hunnit bli mörkt. Denna lampa märker alltså att du kommer gåendes i närheten och sätts på tack vare en PIR Sensor. Detta är även idealiskt för oväntade besök och ökar din säkerhet.


Alla våra vägglampor i denna kategori är avsedd för utomhusbruk och kommer från stora varumärken. Majoriteten har dessutom en leveranstid på enbart ett par dagar och vi säljer dem till mer än förmånliga priser!

Sort By
Page
Produktbild
Nordlux
185,00 kr
Produktbild
Konstsmide
495,00 kr
Produktbild
Konstsmide
759,00 kr
Produktbild
409,00 kr
Produktbild
419,00 kr
Produktbild
569,00 kr
Produktbild
Konstsmide
Pris från 1 499,00 kr
Produktbild
404,00 kr
Produktbild
533,00 kr
Produktbild
229,00 kr
Produktbild
Konstsmide
Pris från 469,00 kr
Produktbild
Konstsmide
Pris från 249,00 kr
Sort By
Page