Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Toalettsitsar från Ifö, IDO & Gustavsberg

Toalettsitsar för bekvämligheten och designens skull

Vad är en toalettstol utan toalettsits? Fortfarande en toalettstol såklart, men väldigt obekväm att sitta på. Toaletten är till för avkoppling och att ha rätt toalettsits är därför viktigt. Ett toalettlock och en toalettsits behövs inte bara av bekvämlighetsskäl men även av hygieniska skäl. Börjar din gamla toasits bli gammal och gul om kanterna kan det vara dags att köpa en ny. Din toalettstol kommer omedelbart att se mycket fräschare ut när du köpt dig en ny toalettsits. En väldigt billig investering! Det finns mängder med olika material och färger på toalettsitsar. Vissa föredrar den mjuka plasten medan andra väljer det glansiga porslinet. Vill du däremot ha en toalettsits i färg rekommenderar vi toalettsitsarna från Kandre. Dessa toasitsar finns att välja i nästan alla tänkbara färger och blir en charmig accessoarer till din toalettstol. I produktsidan för de olika toalettsitsarna från Kandre kan du se vilka sitsar som passar till olika toalettstolar av kända tillverkare.

 

I dagsläget är det väldigt populärt med toalettsitsar med funktionen soft close. Denna funktion ger en suverän mjukstängning som gör att toalettlocket inte smäller igen när du stänger den. Istället åker toalettlocket sakta ned mot toalettsitsen. Du slipper bli skrämd av smällen från toalettlocket då sitsen sakta fälls ner och landar mjukt och ljudlöst. För vem har lust med oväntade överraskningar när man vill ha lite lugn och ro?

 

I vår kategori gör toalettsitsar finner du toalettsitsar i många olika former, designer och mått. Vill du ha en toalettsits med mjukstängning vill vi tipsa om en av våra bästsäljare Sign hårdsits Softclose från Ifö som vi säljer i både vit och svart. Är du ute efter en mjuksits kan du kika på den populära mjuksitsen Aniara från IDO som vi säljer till ett mycket förmånligt pris. Eller vill du helt enkelt ha en vanlig standardsits, kika på vår storsäljare Propensits Nordic från Gustavsberg. En mycket omtyckt toalettsits från IDO är Kimesits som även är mycket enkelt att ta av för rengöring, vilket ökar hygienen avsevärt i ditt badrum.

 

Om du känner dig osäker på vilken sits som passar just din toalettstol är du välkommen att mejla in antingen namnet på din toalettstol eller en bild på din toalett till vår kundtjänstmejl (kundtjanst@buildor.se) så hjälper vi dig att hitta rätt toalettsits! Vi har toalettsitsar från Gustavsberg, Svedbergs, IDO m.fl så att alla kan hitta en sits som passar toaletten man har hemma, alltid till konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (3)
 2. Duravit (2)
 3. Duschy (8)
 4. GROHE (3)
 5. Gustavsberg (25)
 6. IDO (12)
 7. Ifö (25)
 8. Kandre (4)
Pris
0 kr 3695 kr 0 kr to 3695 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 75

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 75

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5