Toalettsitsar

Vad är en toalettstol utan toalettsits? Fortfarande en toalettstol såklart, men väldigt obekväm att sitta på. Toaletten är till för avkoppling och att ha rätt toalettsits är därför viktigt. Börjar din gamla toasits bli gammal och gul om kanterna kan det vara dags att köpa en ny. Din toalettstol kommer omedelbart att se mycket fräschare ut när du köpt dig en ny toalettsits. Det finns mängder med olika material och färger på toalettsitsar. Vill du ha en toalettsits i färg rekommenderar vi toalettsitsarna från Kandre. Dessa toasitsar finns att välja i nästan alla tänkbara färger och blir en charmig accessoarer till din toalettstol. Vi har även toalettsitsar från Gustavsberg, Ifö, IDO m.fl så att alla kan hitta en sits som passar toaletten man har hemma, alltid till billiga priser och snabba leveranser!

 

IFÖ SIGN TOALETTSITSAR MED MJUKSTÄNGNING
I vår kategori gör toalettsitsar finner du toalettsitsar i många olika former, design och mått. Vill du ha en toalettsits med mjukstängning vill vi tipsa om en av våra bästsäljare Sign hårdsits Softclose från Ifö som vi säljer i både vit och svart.

 

IDO TOALETTSITSAR ÄR BEKVÄMA OCH MJUKA
Är du ute efter en mjuksits kan du kika på den populära mjuksitsen Aniara från IDO som vi säljer till ett mycket förmånligt pris. En mycket omtyckt toalettsits från IDO är Kimesits som även är mycket enkelt att ta av för rengöring, vilket ökar hygienen avsevärt i ditt badrum.

 

GUSTAVSBERG HAR ETT BRETT SORTIMENT AV TOALETTSITSAR
Självklart finner du det skandinaviska märket Gustavsberg i denna kategori. Gustavsberg har tillverkat toaletter och toalett-tillbehör i närmare 200 år. Så de vet vad de pratar om när det kommer till toaletter och toalettsitsar. Har du en toalett från Gustavsberg hemma, kommer du hitta matchande toalettsitsar här. En standardsits som också är vår storsäljare är Propensits Nordic från Gustavsberg.

 

MJUKSTÄNGANDE TOALETTSITS
I dagsläget är det väldigt populärt med toalettsitsar med funktionen soft close. Denna funktion ger en suverän mjukstängning som gör att toalettlocket inte smäller igen när du stänger den. Istället åker toalettlocket sakta ned mot toalettsitsen. Du slipper bli skrämd av smällen från toalettlocket då sitsen sakta fälls ner och landar mjukt och ljudlöst.


Om du känner dig osäker på vilken sits som passar just din toalettstol är du välkommen att mejla in antingen namnet på din toalettstol eller en bild på din toalett till vår kundtjänst ([email protected]) så hjälper vi dig att hitta rätt toalettsits!

Sort By
Page
Produktbild
Gustavsberg
199,00 kr
Produktbild
Ifö
935,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
Pris från 649,00 kr
Produktbild
Ifö
855,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
399,00 kr
Produktbild
Ifö
359,00 kr
Produktbild
Ifö
855,00 kr
Produktbild
435,00 kr
Produktbild
Ifö
405,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
895,00 kr
Produktbild
Laufen
725,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
399,00 kr
Sort By
Page