Billig badrumshylla från Svedbergs online

En snygg badrumshylla för att förenkla din förvaring

En badrumshylla är en praktiskt och elegant förvaringsmöjlighet i ett badrum och kan förekomma i många olika former. I vårt sortiment har vi delvis vanliga vägghyllor avsedda för badrummet. Dessa vägghyllor kan vara designade som enkla plankor och ståtligt sitter fast i väggen. För dig som söker en badrumshylla med flera fack, finns flera valmöjligheter. Delvis på bredden då facken avskiljs genom väggar i hyllan, men också på höjden då hyllan kommer i flera plan, vilket är praktiskt. Hyllor finns för både hörn och vägg och i både svart och vitt, och glas och krom.

Att ha gott om förvaring i badrummet är väldigt viktigt. Det gör att ditt badrum inte blir stökigt lika lätt vilket ger ett fräscht helhets intryck. Att ha väggskåp och spegelskåp är en jättesmart förvaringslösning men en hylla till badrummet fyller andra funktioner som skåpen inte gör. Det du har på din badrumshylla blir lättillgängligt och ibland föredras en hylla. Ett exempel är Damixa Handdukshylla Aqua Pearl med Stång där du enkelt kan hänga din handduk, eller vika och lägga på hyllan. Har du precis kommit ut ur duschen och din handduk är lätt fuktig passar det sig inte att lägga handduken instängd i ett skåp.

En annan praktiskt, och väldigt stilig, hylla är Svedbergs Hylla Svea Sot 5-Fack Svart. Denna hylla kan användas som mer än bara en praktiskt förvaringslösning. Du kan välja att ha doftljus i ett fack, en liten växt, en fotoram eller kanske våtservetter, små handdukar eller annat du tycker om att ha i ditt badrum. Det är snyggt att låta ett fack stå tomt eller pryda det med något fint, du behöver inte ha något i varje fack då bara hyllan i sig är väldigt vacker.

En annan riktigt snygg badrumshylla är Stege Svea från Svedbergs som passar lika bra på landstället i skärgården som hemma i ditt badrum i stan. Du ställer enkelt hyllan på golvet och slipper borra hål i badrumsväggen. Stegen tillför elegans till ditt badrum och är en otrolig inredningsdetalj som är svår att slå. På de två hyllplanerna kan du välja att lägga doftljus, badkarssalt, krämer och annat smått gott. En väldigt bra idé är att hänga dina handdukar på stegens trästavar mellan hyllplanen. Ett bra sätt att nyttja hela hyllan från Svedbergs. Du kan självklart även vika dina handdukar och lägga de på hyllan längst ner eller längst upp. Ta en titt på vårt härliga sortiment av badrumshyllor!

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Avlopp inomhus & golvbrunnar (1)
 2. Badrumsinredning (44)
 3. Blomus (1)
Underkategorier
 1. Badrumsaccessoarer (1)
 2. Badrumshyllor (44)
Varumärke
 1. Arrowshower (2)
 2. Blomus (1)
 3. Damixa (7)
 4. Demerx (20)
 5. FM Mattsson (3)
 6. Geesa (5)
 7. IDO (2)
 8. Svedbergs (1)
 9. Unidrain (5)
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (29)
 2. 10-14 vardagar (3)
 3. 2 veckor (5)
 4. 2-5 vardagar (2)
 5. 5-10 vardagar (7)
Pris
0 kr 4430 kr 0 kr to 4430 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 46

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 46

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3