Badrumshyllor

En snygg badrumshylla för att förenkla din förvaring
En badrumshylla är en praktiskt och elegant förvaringsmöjlighet i ett badrum och kan förekomma i många olika former. I vårt sortiment har vi delvis vanliga vägghyllor avsedda för badrummet. Dessa vägghyllor kan vara designade som enkla plankor och ståtligt sitter fast i väggen. För dig som söker en badrumshylla med flera fack, finns flera valmöjligheter. Delvis på bredden då facken avskiljs genom väggar i hyllan, men också på höjden då hyllan kommer i flera plan, vilket är praktiskt. Hyllor finns för både hörn och vägg och i både svart och vitt, och glas och krom.

 

Att ha gott om förvaring i badrummet är väldigt viktigt. Det gör att ditt badrum inte blir stökigt lika lätt vilket ger ett fräscht helhets intryck. Att ha väggskåp och spegelskåp är en jättesmart förvaringslösning men en hylla till badrummet fyller andra funktioner som skåpen inte gör. Det du har på din badrumshylla blir lättillgängligt och ibland föredras en hylla. 

 

En annan praktiskt, och väldigt stilig, hylla är Svedbergs Hylla Svea Sot 5-Fack Svart. Denna hylla kan användas som mer än bara en praktiskt förvaringslösning. Du kan välja att ha doftljus i ett fack, en liten växt, en fotoram eller kanske våtservetter, små handdukar eller annat du tycker om att ha i ditt badrum. Det är snyggt att låta ett fack stå tomt eller pryda det med något fint, du behöver inte ha något i varje fack då bara hyllan i sig är väldigt vacker.

Sort By
Produktbild
Ifö
3 785,00 kr
Produktbild
Ifö
3 539,00 kr
Produktbild
Ifö
3 539,00 kr
Sort By