Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DEKOR

Dekor är viktigt för att inredningen hemma ska se personlig ut och för att ditt hem ska bli så unikt som möjligt. Oftast får vi också komplimanger för detaljerna i våra hem; en fin vas, tavla, ljusstakar, ljuslyktor eller annan slags dekor. Dessa små inredningsdetaljer är något du enkelt kan blanda och byta ut vid behov och när du känner för det.

Inred ditt hem med ljusstakar

För att höja trivseln och mysfaktorn är det enkelt att addera de där sista detaljerna som gör rummet. Tända ljus i snygga ljusstakar skänker ett lugn till hemmet. Här hittar du ljusstakar i mässing och tenn i olika stilar. Var inte rädd för att blanda gammalt och nytt då det ger liv till inredningen. Vi har tidlösa ljusstakar i gustaviansk stil som passar både den klassiska och moderna inredningsstilen.

Hemdekor från Buildor.se

En bokhylla behöver inte bara innehålla böcker. Med funktionella bokstöd i snygg design, vaser och prydnader kan du verkligen uttrycka din personlighet. Att blanda hemdekor i olika material som metall och trä ger liv till inredningen. En tavla eller tavelvägg blir ett blickfång i rummet, färgerna kan du plocka upp i annan dekor för att skapa en helhet. Och kom ihåg uteplatsen eller balkongen, med flera lyktor i olika storlekar får du till en mysig stämning som lyfter din inredning. Köp billig dekor till hemmet online hos Buildor.se och välj bland olika varumärken. Alltid snabba leveranser!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gilbert Gilbert (86)
 2. RGE (3)
Dekor
 1. Doftljus (2)
 2. Ljusstakar/Ljuslyktor (23)
 3. Tavlor (20)
 4. Vaser/Krukor (9)
 5. Övrigt (33)
Pris
0 kr 1900 kr 0 kr to 1900 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 89

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 89

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5