Utomhusbelysning

Lys upp din trädgård med effektfull utomhusbelysning. Närsomhelst på året kommer du kunna njuta av din trädgård om du har bra med ljus. Att lysa upp delar av sin trädgård eller gångar ger en trygg känsla. Att halka runt efter jobbet för att man inte ser något går att undvika enkelt med hjälp av att installera en stolpbelysning eller fasadbelysning. Genom att köpa bra utomhusbelysning kan man njuta av den vackra utsikten och vara ute en varm sommarkväll med behaglig belysning. Här hittar du utomhusbelysning från Konstsmide, Philips, Scan Lamps och LED Garden PLug & Play, bara för att nämna några.

 

BRETT SORTIMENT AV BELYSNING UTOMHUS
Konstsmide har ett otroligt brett sortiment inom trädgårdsbelysning. Här hittar du vackra fasadlampor att ha bredvid ytterdörren, för att välkomna besök men även för att se låset när du tar upp nycklarna när det hunnit bli mörkt ute. Ståtliga stolplyktor och pollare passar utmärkt att ha i trädgården. Vill du ha en diskretare typ av belysning utomhus är markbelysning ett perfekt alternativ. Där kan du välja att ha spotlights längst med ingången, gräsmattan eller dörren. Eller varför inte runt eller framför en fin växt för att lysa upp den och ge den mer plats?

 

BILLIG UTEBELYSNING FRÅN BUILDOR.SE
Letar du efter billig och snygg utebelysning kommer du med säkerhet hitta det du letar efter här. Att ha utomhusbelysning är ju självklart inte bara till för att kunna se sin vackra trädgård och att kunna vara där när det blir mörkare, utan även en trygghet. Att komma hem en mörk kväll till ett mörkt hus är inte det roligaste, att man inte ser någonting när man letar efter nycklarna kan göra vem som helst frustrerad. Men med belysning från våra välkända leverantörer kan du och din familj få en vacker belysning samt en inbjudande mysfaktor att komma hem till.

Sort By
Page
VÄGGARMATUR LOHOLM MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 949,00 kr
VÄGGARMATUR EKSTA 1 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 495,00 kr
VÄGGARMATUR KIL MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 449,00 kr
VÄGGARMATUR BODA MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 579,00 kr
VÄGGARMATUR KARLSTAD 2XE27 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 569,00 kr
TAKARMATUR KARLSTAD MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 339,00 kr
VÄGGARMATUR EKSTA 2 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 495,00 kr
VÄGGARMATUR CUBE 2 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 495,00 kr
VÄGGARMATUR KARLSTAD E27 MALMBERGS
Malmbergs
Pris från 409,00 kr
Produktbild
Startrading
Pris från 329,00 kr
Produktbild
Nordlux
470,00 kr
Produktbild
GP
349,00 kr
Sort By
Page