Taklampor

Taklampan är det bästa sättet att sprida bra allmänljus och finns i alla rum. I vår kategori för taklampor har vi samlat ett brett sortiment av lampor så att du ska hitta något för de rum du har i åtanke. Nedan finner du taklampor i form av takplafond, takpendel, takrondell och vackra takkronor. Är du ute efter taklampor till ditt badrum finner du detta under "badrumslampor".

 

STOR TAKLAMPA
Är du ute efter en stor taklampa som dessutom är ljudabsorberande kan vi rekommendera Design by Grönlunds taklampa Acoustic Circulo 80, som med sin enkla design ger bra allmänljus och passar i de flesta interiörer.

 

BILLIGA TAKLAMPOR
Hos Buildor.se hittar du billiga taklampor som kan lyfta vilket rum som helst. En taklampa kan vara diskret, eller fungera som ett konstverk som verkligen tar plats i rummet. Ett tips är att installera en dimmer, då du kan reglera ljusstyrkan på taklampan efter humör och tid på dagen. Här hittar du enkelt en taklampa som passar din inredningsstil till billigt pris.

 

TAKLAMPA PLAFOND
Plafonder är väldigt praktiska taklampor då de inte kräver så mycket utrymme, utan ligger tätt mot taket, vilket ger ett luftigt intryck i rummet. De passar bra i både hall, korridorer och kök, och på senare år har de även fått en mer uppdaterad och modern design, kika bara på Umage taklampa Asteria som har en höjd på endast 21 cm. Om du vill ha plafonder i köket, var noga med att du kan öppna skåpsluckorna, så de inte tar i plafonden.

Sort By
Page
Produktbild
Nordlux
305,00 kr
Produktbild
Konstsmide
495,00 kr
Produktbild
Oriva
235,00 kr
274400
Nordlux
749,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 749,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 599,00 kr
Produktbild
Texa Design
Pris från 639,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 369,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 1 119,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 179,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 565,00 kr
Produktbild
Nordlux
Pris från 449,00 kr
Sort By
Page