Elementskydd

Ett elementskydd döljer ditt element och ger rummet elegans. När man först hör ordet elementskydd så är inte den första tanken som slår en att det ska vara snyggt utan här är ju det som själva ordet säger, att det ska vara ett skydd. Framförallt för att skydda elementet men även för att minska risken att någon lägger något på elementet som skulle kunna fatta eld. Vissa element kan bli väldigt varma, så med elementskydd minskar du risken för att någon ska göra sig illa. Självklart är det på grund av säkerheten man köper ett elementskydd men på Buildor.se så erbjuder vi inte bara säkra elementskydd utan du kan välja mellan olika modeller. Ett element är inte så kul att titta på, men med ett skydd till elementet blir det en del av din inredning.

 

SÅ MONTERAR DU DITT ELEMENTSKYDD
När du monterar ditt elementskydd bör du se till att det finns en 50-70 mm bred luftspalt nertill och cirka 5-10 mm upptill. Detta eftersom du annars hindrar luften från att cirkulera ifall du gör ett alldeles för tätt elementskydd. Detta är självklart slöseri på energi men även brandfarligt. Det välkända varumärket Lundbergs erbjuder ett stort utbud på riktigt snygga elementskydd som kompletterar din inredning. Du kan montera ditt elementskydd på tre olika sätt; frihängande, med gavelpar och med ben- och gavelpar. Lundbergs har även gjort en monteringsvideo som visar hur du kan montera ditt elementskydd. Detta kommer att underlätta monteringen av ditt elementskydd avsevärt.

 

ELEMENTSKYDD MED FÖNSTERBRÄDA
Komplettera monteringen av ditt elementskydd med någon av våra fönsterbänkar som finns i det breda och matchande utbudet. Detta är en av flera anledningar till att elementskydden är så praktiska. Ta en titt på en av våra populäraste elementskydd Yoko. Detta elementskydd är stilrent och enkelt och kommer att passa ditt hem oavsett vad du har för inredning. Elementskydden finns i olika storlekar och utföranden. Till exempel liggande ribbor, stående ribbor eller rutnät, allt för att passa in i ditt hem.

Sort By
Elementskydd Klara Lundbergs produkter AB
Lundbergs
Pris från 479,00 kr
Elementskydd Yoko Lundbergs produkter AB
Lundbergs
Pris från 849,00 kr
Elementskydd Elsa Lundbergs produkter AB
Lundbergs
Pris från 459,00 kr
Elementskydd Olivia Lundbergs produkter AB
Lundbergs
Pris från 499,00 kr
Produktbild
Housegard
499,00 kr
Produktbild
Housegard
299,00 kr
Produktbild
Arnold
389,00 kr
Produktbild
Housegard
249,00 kr
Sort By