Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Elementskydd

Snygga och säkra elementskydd till dina element

Oavsett om du har det mest moderna elementet, eller om du har ett gammalt och klumpigt element är varken någon av de en särskild inredningsdetalj eller direkt prydnad. Ett elementskydd döljer ditt element och ger rummet elegans.När man först hör ordet elementskydd så är inte den första tanken som slår en att det ska vara snyggt utan här är ju det som själva ordet säger, det ska vara ett skydd. Framförallt för att skydda elementet men även för att minska risken att någon lägger något på elementet som skulle kunna fatta eld. Självklart är det på grund av säkerheten man köper ett elementskydd men på Buildor.se så erbjuder vi inte bara säkra elementskydd utan även i olika designer och färger. 

Ett skydd till elementet kan lika gärna vara inredning som det skyddar elementet. Dessutom så är det inte så många som vill skylta med deras element i deras hem så att gömma undan de bakom ett snyggt elementskydd som matchar resten av din inredning i hemmet. 
Många av elementskydden som finns hos är även väldigt lika skåp så man inte ser att det är till för att gömma undan något. 

När du monterar ditt elementskydd bör du se till att det finns en 50-70 mm bred luftspalt nertill och cirka 5-10 mm upptill. Detta eftersom du ananrs hindrar luften från att cirkulera ifall du gör ett alldeles för tätt elementskydd. Detta är självklart slöseri på energi men även brandfarligt. MDF-skiva eller MDF board är ett passande material för ett elementskydd. MDF står för Medium Density Fibreboard. MDF är en träfiberskiva som består av finfördelade fibrer som pressats ihop under hårt tryck.

Det välkända varumärket Lundbergs erbjuder ett stort utbud på riktigt snygga elementskydd som kompletterar din inredning. Du kan montera ditt elementskydd på tre olika sätt;  frihängande, med gavelpar och med ben- och gavelpar. Lundbergs har även gjort en monteringsvideo som visar hur du kan montera ditt elementskydd! Detta kommer att underlätta ditt jobb av montering av ditt elementskydd avsevärt.

Monterar du ett frihängande elementskydd kan du ta bort din fönsterbräda och använda elementskyddet som en fönsterbänk eller hylla då du kan ställa dina blommor eller andra dekorationer du brukar ha på fönsterbrädan på elementskyddet. Detta är en av flera anledningar till att elementskydden är så praktiska. Ta en titt på en av våra populäraste elementskydd Yoko som finns i både ek och vit. Detta elementskydd är stilrent och enkelt och kommer att passa ditt hem oavsett vad du har för inredning.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 798 kr 0 kr to 798 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida