Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Basturum

Basturum av elegans med utmärkt utrymmesdesign och bastutunna för utomhusbruk

Att skaffa dig en bastu behöver inte vara ett stort och dyrt byggprojekt. Det kan vara så enkelt som att köpa ett komplett basturum. De flesta basturum är byggda i träslagen asp, al, fur eller gran. I mitten av elementen finns isolering som är täckt med aluminiumfolie. Ofta inkluderar ett basturum lavar, bastuaggregat, bastudörr, och bastubelysning då tanken är att ge dig som kund en så komplett bastuuplevelse som möjligt. Läs produkttexterna så ser du vad som ingår och om något saknas, enligt ditt tycke, kan du köpa till det separat. När du väljer basturum är det självklart en del saker du bör tänka på. Hur många vill du ska få plats i bastun, hur stor yta har du för basturummet att stå i och hur ska ditt basturum se ut? Använder du inte basturummet sällan kan det vara lika bra att nöja sig med en enklare modell som sparar dig mycket pengar. Är du där emot en sann bastuentusiast gör du klokt i att investera i ett ordentligt basturum med exklusiva material och som utstrålar lyx.

 

En infrakabin, eller en infraröd bastu, är ett modernt alternativ till den klassiska torrbastun. Den infraröda bastun är både energisnål och hälsosam. Kroppen värms upp med hjälp av infraröda ljusstrålar som självklart är helt ofarliga. Infrakabinen blir inte mer än 50-60 grader men det känns mycket varmare då kroppen värms upp direkt. Detta gör att det är behagligare att andas i bastun även när kroppen är varm och svettig. Infraröd strålning har även använts inom rehabilitering och medicin. Strålningen värmer upp kroppen inifrån och ut och är den mest skonsamma och läkande för kroppen. Värmen når cirka 4,5 cm in i vävnader och leder och är därför väldigt effektiv för att mjuka upp spända och ömma muskler. Den infraröda värmen tränger in cirka 3 ggr så djupt i kroppen till skillnad från vanlig värme vilket lindrar stelhet och värk. Infrakabinen är bra både för dig och din hälsa, som den är för plånboken då den är väldigt energisnål och billig i drift.

 

Bastutunnan ger en härlig bastuupplevelse. Med dess runda form fördelas värmen jämnt i hela tunnan. Lavarna i en bastutunna är placerade mitt emot varandra vilket är perfekt då du kan hålla samtal och umgås med dina nära och kära. En vedeldad kamin är den klassiska kaminen för en bastu. En bastutunna kan bestå av ett till tre rum! Då finns oftast en omklädningsdel eller en duschdel vilket gör vistelsen mycket smidigare och trevligare. Vissa bastutunnor har altaner, och andra tunnor har det som tillval, vilket är perfekt. Då kan du sitta och njuta av kvällen utanför din bastutunna när du vill kyla ner dig.

 

I vår kategori för basturum hittar du basturum, infrarum och bastutunna från Tylö och Exacta. Från Exactas sortiment finner du förutom ett enkelt basturum, ett infrarum som har mycket hög utrustningsnivå med infraelement av högsta kvalité, CD-spelare med FM/AM radio och infällda takhögtalare som enkelt styrs från den en trådlös fjärrkontroll och en unik bastutunna för utomhusbruk. Tylö har lyckats skapa basturum som tar en liten plats samtidigt som den ger en känsla av att vara stor, luftig och elegant. Du kan alltså ha den hemma i badrummet utan att mycket yta ska användas, samtidigt som minst två vuxna personer får gott om plats utan problem. Du kan även välja färg på bastun så att den ska passa in just som du tänkt dig. Tylö har en lång erfarenhet av bastutillverkning och du kan som kund känna dig trygg med att bastun är tillverkad i hög kvalitet men att du får den till ett lågt pris. Med ett basturum får du den ultimata hemmaspaupplevelsen och rummet blir levererat till dig hela vägen fram till dörren. Ta lyxen till din vardag till ett lågt pris!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Bastuprodukter (16)
  2. Polhus (13)
  3. SaunaSweden (2)
  4. Sorselestugan (14)
Pris
0 kr 62200 kr 0 kr to 62200 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 45

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 45

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3