Badkar

Buildor.se har ett brett sortiment av badkar från kända varumärken med snabb hemleverans online, till marknadens lägsta priser. Vi har billiga badkar i olika mått, färger och utföranden från Gustavsberg, Ido, Ifö, Svedbergs, Svenska Badrumsinredningar, och Swebad. Var noga med att mäta ytan i badrummet för att se vilket badkar som får plats, tänk på att du ska även ha yta att röra dig i ditt badrum.

BILLIGA BADKAR
Har du ett litet badrum så är möjligheterna fortfarande stora. Ifö och Gustavsberg har mindre sittbadkar från 1050 mm till 1300 mm, vilket ger dig möjlighet att välja mellan att ta ett bad eller en dusch. Gustavsberg, Ifö och Swebad har billiga badkar från en längd på 1300 mm som är tänkta att placera mot vägg och passar i det mindre badrummet. När du väljer ett mindre badkar som ska placeras mot vägg så ska du tänka på hur du vill ha det när det är installerat, vill du ha badkarsstativ eller ska det byggas in?

BADKAR MED HALV- ELLER HELFRONTSTATIV
Väljer du badkar från Gustavsberg är det viktigt att du köper till ett halv- eller halvfrontstativ, det är själva skelettet till deras badkar. I det ingår fotställning, front och gavelplåt i dem flesta fall. Frontplåt täcker in långsidan och gavelplåten sitter på kortsidan. När du monterat stativet placerar du själva baljan i stativet, alltså karet som du badar i. Väljer du halvfrontstativ så är det precis som det låter, den täcker halva badkarets höjd så att du enkelt kommer åt under när du ska städa. Tar du helfronstativet så täcker det hela fronten. Helfrontstativets nedre del går att skjuta upp för att enkelt komma åt när ni ska städa under badkaret.

BADKAR MOT VÄGG
Ifös badkar levereras med fötter och behöver ingen front eller gavelplåt. Gällande badkar mot vägg bör du köpa till gavel och frontplåt. Väljer du istället att bygga in deras badkar Caribia så medföljer ju fotställningen som är justerbar och kommer att passa alla badrum oavsett ifall det är lite lutning så kan det justeras med att ställa in fötternas höjd, på så sätt står karet stadigt. Tänk bara på att välja ett fukttåligt material till de väggar som ni bygger runt badkaret. Ifall ni ska välja ett massage/bubbelbadkar så har vi många olika modeller från Swebad och det är viktigt att man låter en behörig installatör montera detta kar då det är el som ska hanteras i ett våtutrymme. Det gäller både för din säkerhet och för att försäkringen ska gälla ifall något skulle bli fel.

FRISTÅENDE BADKAR
Ett badkar som är fristående är enklare att placera i ditt badrum då det står på fötter. Det behöver inte anpassa sig åt sitt utförande då de inte har något badkarsstativ att ta ställning för. Ett fristående badkar står som sagt på egna ben (badkarstassar eller fötter) och de finns i många olika utföranden. Vi har fristående badkar från Swebad, Gustavsberg, Ifö, Milobad och Svenska Badrumsinredningar.

MONTERING AV BADKAR
Det är inte komplicerat att byta ett badkar, men det är bra om man är två då det väger en del. Det är egentligen bara att ställa in badkaret på plats, och se till att vattenlåset är mot golvbrunnen. För de allra flesta badkar som vi säljer online medföljer både vattenlås och monteringsanvisning. Du behöver en hantverkare med behörighet i de fall du väljer ett massage/bubbelbadkar som kräver behörig installatör, eftersom det är viss eldragning/koppling som ska göras.


Köp ditt badkar online från Buildor.se idag, så ser vi till att få den hem till dig så snabbt vi kan!

Sort By
Page
Produktbild
Gustavsberg
Pris från 11 285,00 kr
Produktbild
Ifö
Pris från 4 455,00 kr
425747
Gustavsberg
2 589,00 kr
Produktbild
Ifö
4 505,00 kr
Badkar IFÖ BK-PRO
Ifö
Pris från 3 715,00 kr
Produktbild
Ifö
4 659,00 kr
Produktbild
Ifö
7 159,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
5 679,00 kr
Produktbild
Ifö
4 769,00 kr
Produktbild
Gustavsberg
8 995,00 kr
Produktbild
Milobad
5 295,00 kr
Badkar IFÖ BKFF
Ifö
Pris från 6 499,00 kr
Sort By
Page