Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga bidéblandare med handdusch

Bidéblandare snyggar inte bara till bidén utan hela badrummet

Hos Buildor.se finner ni billiga bidéblandare med handdusch, eller utan, alltid med fri frakt online. Vi har bidéblandarna från våra kända tillverkare FM Mattsson, Gustavsberg och Mora Armatur.  

 

Bidéblandare är något som du behöver ifall du har köpt en bidé. En bidé är en allt mer populär badrumsprodukt som har börjat hamna alltmer i de svenska hemmen. Den är till för att sköta din undre hygien och för att kunna göra de behöver du självklart en bra bidéblandare. Bidéblandarna finns i olika former, designer och stilar. Är du ute efter en modern inredning med enkel geometri är Oras Bidéblandare IL Bagno Alessi Dot 8618 en modell som skulle kunna passa ditt badrum.

 

Vad är en bidéblandare?

En bideblandare är främst till för att göra rent ditt underliv. Går även bra till att spola blomkrukor och tvätta fötter med den.

 

Är det viktigt att köpa en bidéblandare av samma märke som bidén?

Svaret på den frågan är nej. Men oftast är det ju så att ifall Gustavsberg har tagit fram en snygg bidé så har det även tagit fram en bidéblandare för just den modellen. Det kan varit praktiskt och snyggt att ha i samma serie. Men självklart finner du en bidéblandare som är snygg så ska du självklart köpa den, se bara till att måtten passar till den bidén du tänkt köpa.

 

Finns det bidéblandare med handdusch?

Ja, för att underlätta hygienen så finns det även bidéblandare där handduschen medföljer. Det är bra då det är en slang på cirka 1 meter som gör att du har lite mer frihet att använda handduschen. FM Mattasson har en storsäljare som heter FM Mattsson Bidéblandare Ettgrepps 9000 med Handdusch. Denna bidéblandare kommer i det stiliga utförandet krom.

 

Behöver jag en hantverkare för att installera en bidéblandare?

Ja, för att garanti och försäkring ska gälla är det viktigt att det är en auktoriserad installatör som gör installationen.

 

Hur mycket kostar en bidéblandare?

Vi har bidéblandare från cirka 1000-5000 sek. Allt beroende på vilken modell och vilket utförande du väljer att din bidéblandare ska ha.

 

Ingår allt i bidéblandaren för att montera den?

Ifall du inte redan har en bottenventil i din bidé kan du köpa en bidéblandare med ventil. Då kommer du att ha allt du behöver för att installera din blandare på din bidé. Slangar och kopplingar medföljer. 

Sortera utifrån
Varumärke
  1. GROHE (6)
  2. Gustavsberg (1)
  3. Mora Armatur (1)
  4. ORAS (2)
Pris
0 kr 4479 kr 0 kr to 4479 kr

10 artiklar

Minskande ordning
per sida

10 artiklar

Minskande ordning
per sida