Luft och klimat

Luftfuktare och avfuktare för ett bättre inomhusklimat
Det är vanligt att ett hus får förhöjda fuktvärden i källaren, eller i grunden. Har huset inte en källare betyder det inte att fukt inte kan komma att bli ett problem. Fukten kan komma från betongplattan, dålig ventilation i exempelvis badrummet, eller kläder som hängts på tork som gör att fukten stannar i luften i huset. Fuktskador kan vidare utvecklas till svamp och mögel vilket är väldigt kostsamt att reparera och kostar definitivt mer än det smakar. En så enkel och billig investering som luftavfuktare kan rädda dig från sådana missöden. Förutom att det är kostsamt att renovera ett hus med fukskador är det även framförallt farligt att bo i ett hus med för höga fuktvärden då kvalster och mögel uppkommer i fukten. Fukten kan förvandla och skapa en hälsofarlig och ett otrivsamma hus.

Har du däremot väldigt torr luft i din hemma miljö bör du istället investera i en luftfuktare. Det märks när luften är för torr då det ofta orsakar torr hud, irriterade ögon och irriterad hals. Dina väggar, tapet, möbler och elektronik kan även bli drabbade av den torra luften. Se vår kategori för Luftfuktare & Avfuktare om du behöver en luftfuktare, en avfuktare eller båda.

I vår kategori för luftfuktare och avfuktare finner du luftfuktare och avfuktare i hög kvalité till väldigt billiga priser. Vi har endast samlat de bästa varumärken som Wood's, OBH Nordica och många fler för att du ska få värde för pengarna. Ta exempelvis en titt på den omtalade Wood's Avfuktare DS15F som är Sveriges mest sålda krypgrundsavfuktare. Denna avfuktare är bland det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med fuktproblem i krypgrunden. 

Att investera i en luftrenare är också något att rekommendera. Att andas in ren luft är otroligt viktigt för att du ska kunna må bra, koncentrera dig och även för att koppla av! Bra luft är nyckeln till det mesta. Du har säkert själv märkt hur trött man kan bli där luften är dålig tillsammans med spänningshuvudvärk och koncentrationssvårigheter. Det finns mycket föroreningar i luften, även inomhus. I luften inomhus finns otroligt mycket dammpartiklar och annat som vi sällan ser med blotta ögat. Vi har samlat luftrenare från erkända varumärken som gjort sig stora på grund av god kvalité. Ta exempelvis en titt på OBH Nordica Luftrenare 6150 som rengör luften upp till 99,97% från pollen, kvalster, bakterier, virus, rök och lukter. 

Sort By
Page
Produktbild
Woods
2 289,00 kr
Produktbild
Woods
4 395,00 kr
335566
Olimpia Splendid
2 879,00 kr
Produktbild
Arctus Nordic
8 479,00 kr
Produktbild
Woods
2 295,00 kr
Produktbild
Mundoclima
6 559,00 kr
Produktbild
Woods
4 968,00 kr
335561
Olimpia Splendid
2 029,00 kr
Produktbild
Meaco
4 967,00 kr
Produktbild
Coway
1 299,00 kr
335564
Olimpia Splendid
2 489,00 kr
Produktbild
Woods
4 989,00 kr
Sort By
Page