Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp trappor billigt från Lundbergs

Trappor kan vara praktiskt och samtidigt dekorativa

Trappor är en viktig knytpunkt i hemmet som ofta glöms bort. Dock ska vi absolut inte underskatta att använda trappan som en inredningsdetalj. Faktum är att en snygg trappa kan lyfta hela ditt hem, kan ge ett elegant och trevligt intryck! Många föredrar trätrappor i sina hem då möjligheten till utformning och design är stora. Detta gör att en trätrappa passar lika bra i gamla som nya hus. Här har vi samlat en rad snygga och prisvärda trappor med dess tillbehör.

Beroende på om du har en öppen eller stängd trappa, kommer den kräva olika tillbehör. Du kan även välja att endast förvandla din trappa till en helt ny med endast en trapprenovering från Lundbergs. Öppna trappor kräver a) Plansteg med trappnos, b) Bakkantlist och c) Montagelim.
En stängd trappa kräver däremot a) Plansteg med trappnos, b) Bakkantlist, c) Sättsteg och d) Montagelim. Samtliga trappor är mycket stilrena samtidigt som de är tillverkade i slitstarka material som ger dem en lång hållbarhet. Billiga trappor finner du hos Buildor.se.

Det är vanligast att trappor är gjorda av trä. Varje träslag har sin egen unika struktur och uttryck. Träet är som material väldigt själfullt och levande. Det vanligaste träslaget i svenska hem för trappor inomhus är fura. Efter fura är ek även ett populärt alternativ. Björk, ask, och bok, bland många andra används också. Det kan därför vara viktigt att fundera lite extra kring vilket trä som känns bäst om du ska ha en trappa i trä. Har du tänkt att måla din trätrappa eller köpa en målad trappa behöver du inte lägga lika stor fokus på vilket träslag som används. Du kan vaxa, olja, lasera eller måla din trappa, allt efter behag. Det är vanligt att måla stegen med en färg och detaljer och sidostycken i en annan.

Trätrappans plansteg kan vara antingen öppna eller täckta. Är planstegen öppna bör en barnspärr i stål eller trä placeras så att barnen inte trillar emellan stegen eller fastnar. Vid långa trappor är det vanligt med viloplan. Ett viloplan är ett större plansteg som tillåter dig att vila inför nästa trappdel. Det är bra att ha ett trappräcke om du har en trapp.  Det gör det lättare för dig att gå upp och ned för trappan, samtidigt som det ger en säkerhet från att trilla ner från trappan. Idag är utbudet på trappräcken stora och det finns mängder med olika materialval. Det är populärt att kombinera olika material. Trä, stål, glas och plast förekommer ofta. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Byggera (37)
 2. Dolle (121)
 3. Habo (3)
 4. Lundbergs (71)
 5. Plus (6)
Pris
0 kr 38050 kr 0 kr to 38050 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 238

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 238

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5