Grovdammsugare

Grovdammsugare kan användas till nästan vad som helst, och på Buildor.se kan du hitta ett gediget sortiment från erkända tillverkare såsom Kärcher och Nilfisk som länge har producerat slittåliga och slagkraftiga grovdammsugare. Komplettera din vardagsstädning med en grovdammsugare och låt sugkraften göra sitt! En grovdammsugare är även ett måste när det kommer till renovering, den suger snabbt upp byggdammet.

 

EFFEKTIV SOM VÅTDAMMSUGARE
När du väl testat en grovdammsugare vågar vi lova att du kommer få svårt att vara utan den. En grovdammsugare är ett utmärkt komplement till din vanliga hushållsdammsugare, och fyller en naturlig funktion i ditt hem när du behöver suga upp mer än bara damm. Faktum är att du riskerar att förstöra din hushållsdammsugare om du försöker suga upp slipdamm, träspån, fukt eller vatten, men med en grovdammsugare behöver du inte oroa dig för detta! Grovdammsugarens kraftiga motor skapar ett undertryck som suger in allt damm utan att trycka ut partiklar tillbaka i ditt hem! Maskinens filter tål damm som kommer från slipmaskiner, och kan även känna av fukt och vatten varpå den stänger av luftflödet om det skulle närma sig en kritisk nivå.

 

PRISVÄRDA GROVDAMMSUGARE FRÅN KÄRCHER
När du städar vill du såklart att det ska bli så rent som möjligt, och gärna med en maskin som är både effektiv och stryktålig om du ska städa i lite grövre förhållanden som på balkongen, altanen eller i garaget. En vanlig dammsugare har många fördelar i hushållsstädningen, men en grovdammsugare är oslagbar när du behöver dammsuga upp något som är vått, grusigt eller kanske både och. Kärcher Grovdammsugare WD5 Premium har en robust och rostfri behållare på 25 liter och en effekt på 1100 W. Denna fantastiska maskin är utrustad med innovativ filterbortagningsteknik, och självklart ingår både sugslang, golvmunstycke, planfilter och kabel- samt tillbehörsförvaring. En annan prisvärd grovdammsugare från Kärcher är Grovdammsugare MV2 som är elsäker när du suger upp fukt och vatten. Du behöver inte heller byta filter när du varvar våt- och torrsugning, och därför passar denna grovdammsugare perfekt för rengöring i bilen, garaget, källaren eller på verandan.

Sort By
Page
Produktbild
Einhell
2 199,00 kr
Produktbild
Einhell
1 149,00 kr
Produktbild
Kärcher
2 799,00 kr
Produktbild
Nilfisk
1 699,00 kr
Produktbild
Kärcher
1 999,00 kr
Produktbild
Nilfisk
199,00 kr
Produktbild
Einhell
599,00 kr
Produktbild
Nilfisk
799,00 kr
Produktbild
Kärcher
2 095,00 kr
Produktbild
Nilfisk
989,00 kr
Produktbild
Einhell
1 499,00 kr
Produktbild
Kärcher
1 799,00 kr
Sort By
Page