Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp brandskydd för din trygghet

Brandfilt, brandvarnare och brandsläckare för bästa möjliga brandskydd

I denna kategori har vi samlat alla våra brandskydd från HousegardJalo Helsinki och Fire Design. Här finner du skydden som alla bör ha nära till hands. Nu kan du med Housegards white- och black edtition ha brandskydden som en naturlig och snygg del av inredningen. Nedan finner du både brandsläckare och brandfiltar i färgerna svart, vit, silver och klassisk röd! 

Oavsett om du behöver ett nytt brandskydd för att ha i bilen, husvagnen, båten eller i ditt hem så hittar du det här. Beroende på situation och miljö så kan du behöva olika sorters brandskydd i form av antingen brandvarnare, brandfilt eller brandsläckare med pulver. Bäst fungerar ju skydden givetvis i kombination av varandra. Vill du ha ett paket av brandskydden så finns de nu anpassade paket så att du kan välja rätt skydd utifrån hur du bor. Kika på våra billiga hus- och lägenhetspaket.

Det är viktigt att verkligen känna sig trygg i sitt egna hem. Tänk på ditt vardagsrum där du så skönt ligger på soffan efter jobbet och kollar på tv, ditt sovrum där du och din kära får vara alldeles ensamma, köket du och familjen samlas och delar många kära stunder - vad om allt detta försvann? En brand är inte bara ekonomisk svår utan kostar väldigt mycket, känslomässigt. En brand lämnar människorna omkring sig i svårt lidande. Brandsäkerhet nedprioriteras allt för ofta i de svenska hemmen. Brandsäkerhet är inte komplicerat och bör definitivt inte nedprioriteras!

Första steget är en bra brandvarnare. Brandvarnaren reagerar på den livsfarliga röken och varnar dig innan du själv märkt det. Många bostadsbränder inträffar på natten då det för dig är omöjligt att veta vad som försiggår. En brandvarnare är en billig livsförsäkring och en av de viktigaste komponenterna, om inte den viktigaste, i ett komplett brandskydd.

För att sedan släcka branden behöver du givetvis en brandsläckare. Att kunna släcka en brand är avgörande både för ditt liv och din egendom. En bra idé är att även ha en brandfilt som används till att släcka mindre bränder vilket gör att brandfilten fungerar som ett komplement till brandsläckaren. Ha exempelvis brandfilten lättåtkomlig i köket.

Missa inte Firephant designsläckaren som inte är lik någon annan brandsläckare. Den svenskt designade brandsläckaren har en unik form och funktion. Brandsläckaren är väldigt enkel att använda och förstå. Den smidiga storleken och stilrena designen gör att Firephant passar in i våra moderna hem - där du vill ha tillgång till trygg säkerhet. Perfekt till båten, bilen, husvagnen eller att komplettera med i hemmet.

Skulle du ha några frågor eller funderingar kring ditt val av brandskydd så tveka inte på att ringa eller mejla vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Eimdall (4)
 2. Gp (1)
 3. Housegard (44)
 4. Malmbergs (1)
 5. Nexa (32)
 6. Smartwares (6)
Pris
0 kr 3683 kr 0 kr to 3683 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 87

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 87

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5