Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BASTU

Bastu är ett enkelt sätt för att sätta lite guldkant på vardagen och skämma bort dig själv med maximal avkoppling. På Buildor.se hittar du ett brett urval av bastuprodukter från kända varumärken såsom SaunaSweden, Sorselestugan, Bastuprodukter och Exacta. I vårt sortiment hittar du både bastuaggregat, bastudörrar, tillbehör och kompletta basturum, och självklart levererar vi direkt till dörren!

Köp billig bastu från kända tillverkare

Sett till dagens utbud från bastutillverkare är det möjligt för nästan varje hushåll att kunna ha en egen bastu med effektivt bastuaggregat. På Buildor.se erbjuder vi både stora och små basturum, och det avgörande är i slutändan hur mycket yta du vill disponera till din privata relaxavdelning! Det finns flera basturum att välja mellan, och när det kommer till uppvärmning kan du välja mellan att köpa ett klassiskt bastuaggregat eller slå till på ett ångbastuaggregat! Om du redan har ett basturum och vill köpa till ett elektriskt bastuaggregat har vi flera modeller att välja mellan. Flera av våra bastuaggregat är optimerade för privat bruk och tar även hänsyn till om du har ett basturum av lite äldre modell, du behöver alltså inte vara orolig för aggregatet inte ska vara kompatibelt med din bastu så länge du vet vilka dimensioner du har att förhålla dig till. Att installera ett bastuaggregat är dock ingenting du ska göra själv om du inte är behörig, så anlita istället en auktoriserad hantverkare som ser till att allting blir rätt!

Köpa bastutillbehör till bra pris

Buildor.se erbjuder flera olika bastudörrar tillverkade i både gran, furu och asp. Bland våra bastutillbehör kan du dessutom hitta både lampskärmar, bastustenar, skopor och stävor, armaturer, aggregatskydd och självklart manöverpaneler. Det finns flera manöverpaneler att välja mellan, och kort sammanfattat kan det beskrivas som en kontroll med diverse funktioner där du enkelt kan styra bastun med ett knapptryck. Med en bra manöverpanel kan du visa temperaturen i både Celsius och Fahrenheit, kontrollera bastuns belysning och även sätta en timer om du vill komma hem till en färdiguppvärmd bastu. Tänk dock på att vissa manöverpaneler är optimerade för särskilda bastuaggregat, så läs alltid instruktionsanvisningar samt produktbeskrivning för att säkerställa att aggregat och manöverpanel är kompatibla med varandra. Om ni har barn som brukar vistas i bastun kan det också vara bra att köpa till ett säkert aggregatskydd.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bastuprodukter (16)
 2. Habo (2)
 3. Pisla (7)
 4. Polhus (10)
 5. SaunaSweden (74)
 6. Sorselestugan (14)
 7. Tylö (94)
Pris
0 kr 80400 kr 0 kr to 80400 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 217

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 217

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5