Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp bastu från Tylö på nätet

Bastu skänker maximal avkoppling

Under denna heta kategori finner du kända varumärken som Tylö och Exacta. Du kan välja att köpa ett helt basturum från Tylö som du kan placera i ditt badrum och helt plötsligt har du skapat dig ditt egna hemmaspa. Det kommer ge dig många trevliga stunder när ni sitter i bastun med ångande värme från bastuaggregatet och de rykande bastustenarna. Bastudörren är också en viktig detalj då den kommer i flera olika former.

 

Hur väljer man bastu och bastuaggregat och vad bör man ha i åtanke?

Möjligheten att ha en bastu med ett effektivt bastuaggregat i ditt badrum är i dagens läge stor. Detta med tanke på det stora urvalet som finns, allt från stora till små basturum. Det avgörande i slutändan är vad du har för yta att använda och kunna göra om till din egna uppfriskande och avkopplande relaxavdelning. Om man har en mindre yta så kika då på Tylös basturum Impression i1115 Corner. Denna basturumslösning levereras med en enormt generös insida och en väldigt snål utsida, detta mätt till ytan då man inte skarvat på kvalitén. Det du köper till är antingen ett traditionellt bastuaggregat eller varför inte slå till och välja Tylös combi Compact 4 och skapa dig en riktig ångbastu? Ifall du redan har ett basturum och endast ska köpa till ett elektriskt bastuaggregat från Exacta eller Tylö så finns det många modeller att välja emellan.

 

Vi har bastuaggregat som fungerar utmärkt för det privata bruket på 4-8m3 där har vi Tylös bastuaggregat Sense SK 6, ända upp till badhallsstorleken på 10-18m3 och då pratar vi om Tylös bastuaggregat expression combi. Har du en en äldre modell på ditt basturum och kanske vill ha en ny dörr, då har du kommit rätt. Buildor.se har ett utbud på bastudörrar i tre olika träslag, du kan välja gran, furu eller asp. Är det redan så att du har en klar och färdigställd bastu men glömt att köpa tillbehören, hos oss hittar du stäva, lampskärm, bastusten, manöverpaneler, skopor, transformatorer, bastuarmatur, aggregatskydd och självklart vätsketermometer.

 

Vad menas med manöverpanel till bastun?

Manöverpanelen är om man ska uttrycka det enkelt, en kontroll som styr bastun. Du kan välja enkla manöverpaneler med enklare funktioner som styr tid och temperatur med hjälp av timer och temperaturvred, till en mer komplex variant såsom Tylös manöverpanel H1. Det är en elektronisk manöverpanel som har touch-control som har många olika funktioner. Du kan ställa in vilken språk du vill använda, den kan visa temperatur i både celsius och i Fahrenheit, du kontrollerar enkelt din belysning via H1, du kan även ställa in den för start 23 timmar senare så när du kommer hem vet du att bastun står redo för användning och det finns flera alternativa och avancerade inställningar du kan göra. Självklart medföljer instruktionsanvisningen som visar alla inställningar du kan göra. Det finns flera olika manöverpanelar att välja emellan och det står vilka funktioner de har och till vilka bastuaggregat de är lämpade för.

 

Vad är Reläbox för något?

Reläboxen är en obligatorisk tillval som köps i kombination med valfri elektronisk manöverpanel. Det finns två olika reläboxar som går under beteckningen RB och det står vilka de passar ihop med och det är svårt att göra fel. 

 

Vad är en stäva?

Ska man förklara stäva med ett annat ord så skulle vi säga att det är en bytta, eller en liten hink som du kan ha i din bastu. Den finns i olika utföranden och du kan få den kombinerad ihop med träslaget asp. Handla gärna till en snygg skopa i rostfritt stål med ett snyggt designat handtag i trä.

 

Vad är ett aggregetskydd och är det nödvändigt?

Ett aggregatskydd för hörnmontage finns att köpa till från Tylö. Det är inte nödvändigt att du köper det men det är mycket bra att handla det ifall ni har barn hemma. Detta kommer ge er föräldrar en mer trygg känsla så att ni slipper oroa er ifall era barn ska komma åt de varma delarna på aggregatet.

 

Är det svårt att montera ett basturum och behöver jag en hantverkare?

Dagens basturum från Tylö ska du kunna klara av att montera ifall du inte har tummen mitt i handen. Då tycker vi att det är bäst att ni kontaktar en installatör. Vid monteringen knäpps profilerna enkelt ihop utan skruvar på det flesta av deras basturum. Ska ni däremot installera bastuaggregat ihop med rb och manöverpanel, då ska ni absolut låta en behörig elmontör hjälpa er med detta.

 

Hur ser jag till att jag får rätt bastuaggregat för mitt basturum?

När du ska beställa ett bastuaggregat så står det i produkttexten hur många m3 den är anpassad för. Det enda du behöver veta innan valet är hur många kubikmeter ditt aggregat ska klara av sedan är det bara att välja.

 

Har ni bastuinredning på er site?

Vi har det mesta som du kan behöva till ditt basturum och skulle du inte finna det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi har aggregatskydd, stäva, skopor, bastuarmaturer, bastustenar, lampskärmar, RB, och manöverpaneler.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bastuprodukter (16)
 2. Exacta (37)
 3. Habo (2)
 4. Pisla (7)
 5. Polhus (10)
 6. SaunaSweden (80)
 7. Sorselestugan (14)
Pris
0 kr 80400 kr 0 kr to 80400 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 166

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 166

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5